30.10.18

Οι κρίσεις στην ΕΛ.ΑΣ και οι έριδες...

Έκπληκτοι έμειναν, σύμφωνα με πληροφορίες, οι αυτήκοοι μάρτυρες των δρωμένων του εντευκτηρίου της Βουλής. Και αυτό γιατί όπως φαίνεται τα...
πράγματα στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη ακολουθούν τη γραμμική κίνηση της κυβερνητικής συνεργασίας μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ.

Άλλωστε οι κρίσεις στην Αστυνομία που επίκεινται δεν είναι και μικρή υπόθεση, γεγονός που όπως φαίνεται προκάλεσε έριδες μεταξύ της Όλγας Γεροβασίλη και της Κατερίνας Παπακώστα. Οι πληροφορίες λένε πως η κ. Παπακώστα ενοχλήθηκε από το ότι δεν ερωτήθηκε όπως η ίδια θα επιθυμούσε αλλά ούτε καν ενημερώθηκε για τις εξελίξεις.

Το αποτέλεσμα, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές όλων των παραπάνω, ήταν η κ. Παπακώστα -που πέρασε όλη σχεδόν τη μέρα της στη Βουλή- να εκνευριστεί τόσο που να απειλήσει σε σοβαρό ύφος ακόμα και με παραίτηση! Τελικά, κάποια στιγμή, η κ. Γεροβασίλη εμφανίστηκε στην αίθουσα του εντευκτηρίου και μαζί προχώρησαν σε αναλυτική συζήτηση προκειμένου να λυθεί εν τη γενέσει του και πριν προκαλέσει μεγαλύτερο κύμα κυβερνητικής εσωστρέφειας το ζήτημα.

Πάντως, αξίζει να σημειωθεί πως σε δηλώσεις της σε δημοσιογράφους η κ. Παπακώστα, δεν επιβεβαίωσε την ένταση, διευκρινίζοντας πως όποια προβλήματα προκύπτουν… λύνονται...

newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: