1.10.18

«Να δώσουμε ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση...

...αν συνδεθεί με το Μακεδονικό»...

«Η εθνική συνείδησή μας επιβάλλει να κυρώσουμε τη συμφωνία των Πρεσπών αν ολοκληρωθεί θετικά ο...
περιπετειώδης κύκλος στα Σκόπια. Αν η διαδικασία ψήφου εμπιστοσύνης συνδεθεί με το μακεδονικό πρέπει να δώσουμε ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση”»τόνισε μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό News 24/7 ο Σπύρος Δανέλλης.

Παράλληλα, ο βουλευτής του Ποταμιού σημείωσε: «Πώς γίνεται να θεωρούν εδώ ενδοτική τη συμφωνία των Πρεσπών και το ίδιο να συμβαίνει στα Σκόπια; Αν τα είχαμε δώσει όλα οι άλλοι θα τα έπαιρναν, αυτό όμως δεν συνέβη. Η στάση μας στο μακεδονικό έχει να κάνει με τη σοβαρότητά μας ως ισότιμου εταίρου στη δυτική οικογένεια. Η πλειοψηφία των πολιτών της ΠΓΔΜ δείχνει ότι υπάρχει θέμα εθνικού φιλότιμου. Σκεφτείτε να απαιτούταν από εμάς να αλλάξουμε όνομα και ταυτότητα».

Σε σχέση με όσα είπε ο βουλευτής της ΔΗΣΥ Οδ. Κωνσταντινόπουλος για αργυρώνητους βουλευτές, ο κύριος Δανέλλης ανάφερε: «Δεν αξίζει τον κόπο να σχολιάσεις τις δημόσιες τοποθετήσεις του. Βουλευτές προοδευτικών κομμάτων δεν είναι δυνατόν να κάνουν τέτοιου είδους δημόσιες τοποθετήσεις και γι αυτό ο κ. Κωνσταντινόπουλος πρέπει να μαζευτεί»...

Δεν υπάρχουν σχόλια: