20.10.18

Μυστικά και… ψέματα...


Για να ξεμπερδεύουμε με ορισμένα ζητήματα καθώς κάνουμε ξαφνικά λες κι ανακαλύψαμε τη… χαμένη Ατλαντίδα.
Είναι γνωστό ότι υπάρχουν μυστικά κονδύλια σε ορισμένα υπουργεία και...
δεν μπορεί να το παίζουν τώρα ξαφνικά κάποιοι… ανίδεοι. Αυτά πάντως τα κονδύλια οφείλουν να τα κρατούν μυστικά οι αρμόδιοι υπουργοί μιας κυβέρνησης, οι διπλωμάτες και πάει λέγοντας. Και να μην γίνονται… φέιγ βολάν εξαιτίας αντιπαραθέσεων εντός της κυβέρνησης.

Ο δημοσιογράφος αν ανακαλύψει ότι τέτοια ποσά κινήθηκαν προς τις τσέπες κάποιων κολλητών κυβερνητικών ή κομματικών στελεχών, χρησιμοποιήθηκαν για να ενισχύσουν τις... καριέρες ορισμένων και όχι για τους προβλεπόμενους σκοπούς βεβαιότατα και οφείλει να τα δημοσιεύσει και μάλιστα άμεσα. Αν όμως πρόκειται για τις λίγο πολύ… γνωστές τακτικές προπαγάνδας σε άλλες χώρες, εκτός του ότι δεν αποκαλύπτεται στην ουσία κάτι, δημοσιεύοντας στοιχεία και λεπτομέρειες μπορεί να δημιουργηθεί βλάβη στη χώρα. Και δεν υπάρχει λόγος να δημοσιεύσεις λεπτομέρειες από κάτι που γενικά είναι γνωστό ότι γίνεται από όλες τις χώρες αλλά οι λεπτομέρειες μπορεί να θέσουν σε κίνδυνο ακόμα και ζωές.

Ας σοβαρευτούμε επιτέλους όλοι σε αυτή τη χώρα. Και τα κομματικά στελέχη και οι δημοσιογράφοι. Υπάρχουν άλλα πεδία πρόσφορα για την οποιαδήποτε αντιπαράθεση. Ας μην ισοπεδώνουμε τα πάντα…

Σωτήρης Μανιάτης (e-tetradio.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια: