15.10.18

Νεαρός χτυπήθηκε από ΙΧ, περιπολικό και ασθενοφόρο...

Ένας 19χρονος έχασε τη ζωή του στην άσφαλτο όταν χτυπήθηκε τρεις φορές από τρία διαφορετικά οχήματα, μεταξύ των οποίων ένα περιπολικό και ένα ασθενοφόρο.

Ο...
νεαρός Βρετανός, η ταυτότητα του οποίου δεν έχει αποκαλυφθεί, σκοτώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της 14ης Οκτωβρίου στο οδόστρωμα, όπως αναφέρεται στην έκθεση της αστυνομίας, του αυτοκινητόδρομου A14 του Σάφολκ όταν χτυπήθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο.

Οι συνθήκες κατά τις οποίες χτυπήθηκε μετά από το περιπολικό και το ασθενοφόρο δεν είναι γνωστές, ξέρουμε πάντως πως κανένα από τα δύο οχήματα δεν είχαν κληθεί στο περιστατικό.  

Ο εκπρόσωπος Τύπου του τοπικού αστυνομικού τμήματος δήλωσε σχετικά: «Ούτε το περιπολικό ούτε το ασθενοφόρο απάντησαν στο επείγον περιστατικό, κι έτσι δεν κυκλοφορούσαν με τον φάρο αναμμένο. Το περιπολικό μετέφερε έναν συλληφθέντα στο κρατητήριο και το ασθενοφόρο είχε ασθενή στο εσωτερικό του, κανένας όμως από τα δυο αυτά οχήματα, όπως και από το άλλο αυτοκίνητο που αναμείχθηκε, δεν τραυματίστηκε».

Η κίνηση στον αυτοκινητόδρομο διακόπηκε για 10 ώρες, όπως δήλωσε η αστυνομία, για να ολοκληρωθεί η έρευνα. Οι τοπικές Αρχές του Σάφολκ έχουν κάνει έκκληση στον κόσμο για αυτόπτες μάρτυρες, καθώς η υπόθεση παραμένει ανοιχτή…

newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: