29.10.18

Κυβέρνηση με ημερομηνία λήξης...

Στη Δικαιοσύνη εναποθέτει τις ελπίδες του μετά το φιάσκο των κατηγοριών μεταξύ υπουργών για χρηματοδότηση της κυβέρνησης από τον Σόρος, ο Γραμματέας του...
Κινήματος Αλλαγής Μανώλης Χριστοδουλάκης.

«Δυστυχώς αυτό που παρακολουθούμε όλες τις τελευταίες ημέρες με την παραίτηση Κοτζιά επιβεβαιώνει όσα λέγαμε τόσο καιρό. Ο κ.Τσίπρας για ακόμα μία φορά χρειάστηκε να επιλέξει ανάμεσα σε έναν υπουργό που ταυτίστηκε μαζί του σε ένα μείζον θέμα για την σημερινή κυβέρνηση και τον ακροδεξιό του συνεταίρο τον κ.Καμμένο. 

Για ακόμα μια φορά διάλεξε δεξιά. Και κυρίως διάλεξε την παραμονή του στην εξουσία με κάθε κόστος, θυσιάζοντας για ακόμα μία φορά τη σοβαρότητα και την αξιοπιστία της χώρας αλλά φυσικά και του ίδιου», είπε μιλώντας στην εφημερίδα «Μακεδονία» της Κυριακής.

Το χειρότερο όμως, κατά τον ίδιο, δεν είναι αυτό, αλλά το γεγονός ότι ο ίδιος εταίρος και υπουργός Άμυνας στο υπουργικό συμβούλιο κατηγόρησε –βάσει της συνέντευξης Κοτζιά- την κυβέρνηση ότι χρηματοδοτείται από τον Σόρος για να αγοράζει ψήφους για το Σκοπιανό και δεν απάντησε κανείς, ούτε καν ο πρωθυπουργός. 

«Είμαι σίγουρος ωστόσο, ότι η ευαισθησία της Δικαιοσύνης θα επιβεβαιωθεί και σε αυτή την περίπτωση», συνέχισε ο Γραμματέας του Κινήματος Αλλαγής, καταλήγοντας ότι «η κυβέρνηση αυτή έχει ημερομηνία λήξης. Και σύντομα»…

matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: