12.10.18

Δεν καλοβλέπει Γερουλάνο για δήμαρχο η ΔΗΜΑΡ...

Αρκετή συζήτηση γίνεται τις τελευταίες ημέρες σχετικά με τη διαφαινόμενη στήριξη από το ΚΙΝΑΛ της υποψηφιότητας του πρώην Υπουργού Παύλου Γερουλάνου. Από την Αγίου Κωνσταντίνου θέτουν ζήτημα εκπροσώπησης της...
παράταξης καθώς εκτιμούν ότι δεν πρόκειται για πρόσωπο που θα εκφράσει το Κίνημα Αλλαγής στο σύνολό του.

Όπως θυμίζουν τα στελέχη της ΔΗΜΑΡ ο κ. Γερουλάνος είναι εκείνος που κατ' επανάληψη στα όργανα έχει εκφραστεί αρνητικά για το εγχείρημα του νέου φορέα μιλώντας αποκλειστικά για το ΠΑΣΟΚ και την ανασυγκρότησή του.

Η ΔΗΜΑΡ προτείνει δικό της υποψήφιο με μεγάλη δραστηριοποίηση τόσο στα δημοτικά όσο και στο κομματικό γίγνεσθαι και ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες έχει ήδη προχωρήσει σε συζητήσεις με πολλούς παράγοντες του ΚΙΝΑΛ αλλά και ευρύτερα.

Πρόκειται για τον Λευτέρη Παπαγιαννάκη, τον νυν αντιδήμαρχο μετανάστευσης του Δήμου Αθηναίων και ο οποίος κατά τους συντρόφους του στη ΔΗΜΑΡ είναι η κατ' εξοχήν συνέχεια της σημερινής δημοτικής αρχής και του Δημάρχου Γιώργου Καμίνη.

Ο κ. Παπαγιαννάκης, με το βαρύ όνομα και γιος του ιστορικού στελέχους της ανανεωτικής αριστεράς Μιχάλη Παπαγιαννάκη, μετά και τις ανακοινώσεις του κ. Καμίνη ότι δεν θα επιδιώξει και τρίτη θητεία ανακοίνωσε και αυτός με τη σειρά του ότι αποδέχτηκε την πρόταση που του έγινε από τον Θανάση Θεοχαρόπουλο και ήδη κινείται στο ΚΙΝΑΛ για να συγκεντρώσει όσο το δυνατό ευρύτερη στήριξη.

Πληροφορίες από την Αγίου Κωνσταντίνου τον θέλουν να έχει ήδη μιλήσει με τις Κινήσεις Πολιτών για τη Σοσιαλδημορκατία και άλλα στελέχη και τάσεις μέσα στο ΚΙΝΑΛ ενώ έχει ρίξει ήδη και τα δίχτυα του και προς το Ποτάμι λένε οι ίδιες πληροφορίες.

Αν δεν κάνει κάποιος από τους δυο πίσω αναμένεται μια πολύ ενδιαφέρουσα μάχη στα αρμόδια όργανα του κόμματος που θα είναι που θα κρίνουν με δημοκρατικές διαδικασίες ποιος είναι ο καταλληλότερος υποψήφιος του ΚΙΝΑΛ.

Στήριξη σε όλους τους εν ενεργεία
Μέσα από τα νέα ανανεωμένα όργανα της ΔΗΜΑΡ αναμένεται να δοθεί και το τυπικό αλλά σε πανηγυρικό τόνο πράσινο ο φώς των ήδη επιτυχημένων αιρετών της αυτοδιοίκησης που προέρχονται στο ΚΙΝΑΛ. Πρόκειται για τους εν ενεργεία Δήμαρχους Ελευσίνας Γιώργο Τσουκαλά, Χανίων Τάσο Βάμβουκα, Ιωαννίνων Θωμά Μπέγκα και Ηρακλείου Βασίλη Λαμρπινό αν τελικά αποφασίσει να διεκδικήσει εκ νέου τη δημαρχία...

newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: