18.10.18

«Δεν τέθηκε ποτέ το δίλημμα Κοτζιάς ή Καμμένος»...

Την άποψη ότι δεν βρίσκει κανέναν πολιτικό λόγο για την παραίτηση Κοτζιά και ότι δεν τέθηκε ποτέ το δίλημμα Κοτζιάς ή Καμμένος, εξέφρασε ο...
κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος, μιλώντας στην ΕΡΤ.

«Ο πρωθυπουργός έχει έναν συγκεκριμένο στόχο να τεθεί σε ισχύ η Συμφωνία των Πρεσπών, από εκεί και πέρα το μήνυμα του πρωθυπουργού ήταν σαφές ότι δεν θα επιτρέπει και την ασυνείδητη πρόκληση αποσταθεροποίησης της κυβέρνησης αλλά και δεν θα ανεχτεί οποιαδήποτε διγλωσσία».

Ο κ. Τζανακόπουλος αναφέρθηκε και στις διαδικασίες που είναι σε εξέλιξη στα Σκόπια για τη Συνταγματική Αλλαγή λέγοντας πως ο κ. Ζάεφ δίνει μια μεγάλη μάχη και ότι ο Αλέξης Τσίπρας και ο Ζόραν Ζάεφ θα κάνουν ό,τι μπορούν για να προχωρήσει η Συμφωνία των Πρεσπών και να αρχίσει μια νέα περίοδος συνεργασίας στα Βαλκάνια.

Ερωτηθείς για το εάν θα υπάρξει η απαραίτητη πλειοψηφία στην ελληνική Βουλή για τη Συμφωνία των Πρεσπών είπε ότι «υπάρχει η πλειοψηφία για να περάσει η Συμφωνία αλλά και για να εξαντλήσει η κυβέρνηση την τετραετία της».

Ο πρωθυπουργός επικοινωνεί με τον κ. Ζάεφ πολύ τακτικά προφανώς ο πρωθυπουργός της γειτονικής χώρας δεν θα σχολιάσει τις πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα αλλά και οι δύο εργάζονται για τα Βαλκάνια του 21ου αιώνα...

nooz.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: