22.10.18

Αήττητος...


Ατρόμητος - Αστερας Τρίπολης: 3-2...
 Συνεχίζει την ξέφρενη πορεία του ο Ατρόμητος, ο οποίος νίκησε 3-2 εντός έδρας τον Αστέρα Τρίπολης σε ένα εξαιρετικό παιχνίδι και παραμένει συγκάτοικος του ΠΑΟΚ στην κορυφή της βαθμολογίας. 

Με...
μεγάλους πρωταγωνιστές τον Κουλούρη, που σημείωσε δύο τέρματα (42’, 88’), και τον Μέγιερι, ο οποίος πραγματοποίησε εντυπωσιακές επεμβάσεις, οι Περιστεριώτες διεύρυναν το αήττητο σερί τους στο φετινό πρωτάθλημα (6-1-0) και στέλνουν μήνυμα… τίτλου! 

Από την άλλη πλευρά, οι Αρκάδες αποδείχθηκαν πάλι αφελείς, καθώς έχασαν ένα ακόμα παιχνίδι με γκολ στο τέλος και παραμένουν κολλημένοι στα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας με μόλις 4 βαθμούς (1-1-5), αν και έχουν ως ελαφρυντικό το δύσκολο πρόγραμμά τους. 



Το ματς 

Οι δύο ομάδες μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και έδειξαν διάθεση να παίξουν επιθετικά, με το ρυθμό του αγώνα να είναι πολύ καλός από τα πρώτα λεπτά. Εντούτοις, καμία εκ των δύο δεν βρήκε «καθαρή» ευκαιρία. Μέχρι το 19’… 

Σε εκείνο το χρονικό σημείο ο Ατρόμητος είχε την πρώτη σημαντική στιγμή του αγώνα, με τον Βασιλακάκη να πλασάρει με το αριστερό μέσα από την περιοχή, ωστόσο ο Αθανασιάδης εκτινάχθηκε στη γωνία του και έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ. 

Οι Περιστεριώτες συνέχισαν να πιέζουν και στο 29’ σπατάλησαν μία ακόμα μεγάλη ευκαιρία, με τον Ουγκράι να βρίσκεται μόνος του στην περιοχή απέναντι από το αντίπαλο γκολκίπερ μετά από εξαιρετική αντεπίθεση και πάσα του Κουλούρη, ωστόσο δεν πλάσαρε σωστά και η μπάλα κατέληξε άουτ. 

Τρία λεπτά αργότερα ήρθε μία ακόμα κλασική ευκαιρία για τους γηπεδούχους, με τον Βασιλακάκη να κάνει την προβολή μέσα από τη μικρή περιοχή, αλλά η μπάλα έφυγε πάνω από το δοκάρι κι ενώ ο Αθανασιάδης ήταν εκτός εστίας αφού έκανε τραγική έξοδο. 

Στο 34’ ο Αστέρας «απάντησε» στις ευκαιρίες, με τον Τριανταφυλλόπουλο να παίρνει την κεφαλιά μέσα από την περιοχή (πιθανότατα από θέση οφσάιντ), ωστόσο η μπάλα έφυγε δίπλα από το δοκάρι. 

Στο 41’ η υπεροχή της ομάδας του Κάναντι ευοδώθηκε, με τον Κουλούρη να κερδίζει πέναλτι από τον Αθανασιάδη κι ενώ ένα λεπτό αργότερα οι Περιστεριώτες διαμαρτυρήθηκαν πάλι για πέναλτι σε τράβηγμα της φανέλας του Μπρούνο από τον Βαλιέντε. 

πηγη sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: