5.10.18

Αν ήσουν σκύλος, θα σε αγαπούσαμε περισσότερο...

Νταξει τα σόρυ μας guys, αλλά today η υποκρισία στα σόσιαλ μίντια ξεχείλισε. Γκώσαμε! Τελικά σε αυτό το country είμαστε πολύ όλοι φιλόζωοι, λιώνουμε για τα σκυλάκια και τα γατάκια και όλα τα κατοικίδια κτλ. Μόνο με τους ανθρώπους έχουμε μια…
αλλεργία!

Και ειδικά με τους γκέι, με τους drag queen και με όλους τους «διαφορετικούς» εκεί έξω σολάρουμε στην … ευαισθησία! Τους δίνουμε και καταλαβαίνει ένα πράγμα. 10 days τώρα ακόμα σφαζόμαστε στα Facebookια και τα τουίτερ για το αν έπρεπε να πλακώσει στις κλωτσιές ο κοσμηματοπώλης τον Ζακ Κωστόπουλο. Τι κι αν έχουμε δει τα βίντεο που ειναι κανονική δολοφονία, όχι. Εμείς περιμένουμε!

Να αποδειχτεί, έχουμε κατανόηση για τον νοικοκυραίο που απειλούταν η ζωή του (με τον Ζακ μέσα κλειδωμένο και αυτόν έξω) και ένα σωρό άλλα κουλά. Αλλά today, ποζάραμε με τα ζωάκια μας αγκαλίτσες στα σόσιαλ. Πήραμε και τα λάικ μας και τις καρδούλες μας και όλα μια χαρά. Πόση υποκρισία! Μα πόση!

Και δεν μας φταίνε τα τετράποδα, κάθε άλλο! Με τους άλλους έχουμε το θέμα. Που κανουν watch τα βίντεο (που πραγματικά δηλαδή φαντάσου να μην υπήρχαν) και έχουν στην καλύτερη, μια στάση… ουδέτερη. Και είναι οι ίδιες περιπτώσεις που αν διαπιστώσουν μια κακοποίηση ζώου και ελαφριάς μορφής δηλαδή ίσα κάποιος να κλωτσήσει μια γάτα (που σε καμία περίπτωση δεν το εγκρίνουμε) είναι έτοιμοι να κατασκηνώσουν στο Σύνταγμα! Κάπου κάτι δεν στέκει! Απλά!

Να διαδηλώνεις στα σόσιαλ και να ποστάρεις ένα κάρο υλικό για μια κακοποίηση ζώου ανά την Ελλάδα, αλλά εδώ που υπάρχει μια δολοφονία ενός ανθρώπου και την κάνεις watch μπροστά στα μάτια σου ή να επιχειρηματολογείς υπέρ του κοσμηματοπώλη ή απλά να μη θες να πάρεις θέση και να σφυρίζεις κλέφτικα. Αυτοί είναι οι φιλόζωοι του country! Που σου μουτρώνουν αν τυχόν δείξεις την ενόχληση σου ότι δεν θες να σε ακουμπήσει ένας σκύλος σε ασανσέρ, αλλά κατά τα άλλα δεν πά να δολοφονούν άγρια έναν άνθρωπο, σιγά! Γκέι ήταν! Αν ήταν σκύλος θα τον αγαπούσαμε περισσότερο…

Γιώτα Δημητρακοπούλου, enimerosi24

Δεν υπάρχουν σχόλια: