13.10.18

Ο «θείος από το Σικάγο» ...












...που έσωσε τον ΟΦΗ...

Ο ομογενής επιχειρηματίας και χορηγός της ομάδας του Γιάννη Αντετοκούνμπο, Μιχάλης Μπούσης, έρχεται να...
επενδύσει στην κρητική ομάδα φιλοδοξώντας να την οδηγήσει σε μια νέα εποχή
Από χορηγός στους Μιλγουόκι Μπακς του Αντετοκούνμπο στην αγορά του ΟΦΗ. Ο ομογενής επιχειρηματίας από το Σικάγο, Μιχάλης Μπούσης, ιδιοκτήτης αλυσίδας σούπερ μάρκετ, με τεράστια οικονομική επιφάνεια και γόνος οικογένειας με πλούσιο φιλανθρωπικό έργο, γίνεται το νέο αφεντικό της ιστορικής κρητικής ομάδας φιλοδοξώντας να την οδηγήσει σε νέα εποχή.

Τέλη Αυγούστου, με τον ΟΦΗ να έχει επιστρέψει στη Super League, σκάει σαν βόμβα η είδηση στο Ηράκλειο ότι Ελληνας ομογενής επιχειρηματίας ενδιαφέρεται σοβαρά να αναμειχθεί με την ιδιοκτησία του συλλόγου. Το ευχάριστο νέο μεταφέρουν στους ανθρώπους της ομάδας οι Γιάννης και Γιώργος Σαμαράς μαζί με τον Ηλία Πουρσανίδη. Παρά τις αρχικές αμφιβολίες, αφού το ονοματεπώνυμο του Μιχάλη Μπούση δεν ήταν γνωστό, το έργο και η φήμη της οικογένειάς του στις ΗΠΑ μαρτυρούσαν τη σοβαρότητα της πρότασης.

Με κλειδί τη γνωριμία του με τον ποδοσφαιριστή Γιώργο Σαμαρά από την εποχή που ο διεθνής παίκτης συνέχισε την καριέρα του στις ΗΠΑ, ο ομογενής Μιχάλης Μπούσης πήρε τη μεγάλη απόφαση να επενδύσει στη χώρα καταγωγής του. Ηρθε στην Κρήτη, συνομίλησε και συμφώνησε να πάρει το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών του ΟΦΗ ορίζοντας πλέον την τύχη της ιστορικής ομάδας, ενώ δηλώνει ενθουσιασμένος με τον κόσμος της. Ο νέος ισχυρός άνδρας των Κρητικών στην ολιγοήμερη επίσκεψή του στο Ηράκλειο ανάρτησε στον λογαριασμό του στα social media φωτογραφίες και βίντεο από τις εξέδρες του «Γεντί Κουλέ» από το ματς με τον ΠΑΟΚ.

Διαβάστε ολόκληρο το κείμενο στο protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: