28.10.18

Συνετρίβη το ελικόπτερο του ιδιοκτήτη της Λέστερ...



... έξω από το γήπεδο της ομάδας.
BINTEO...
Συνετρίβη το ελικόπτερο του ιδιοκτήτη της Λέστερ Σίτι, Vichai Srivaddhanaprabha, λίγα λεπτά μετά την απογείωσή του και έπειτα από...
τον αγώνα της ομάδας με τη Γουέστ Χαμ.

Σύμφωνα με τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης,  πιθανότατα στο ελικόπτερο να επέβαινε και ο Ταϊλανδός ιδιοκτήτης  της ομάδας, κάτι που ωστόσο ακόμη δεν έχει διευκρινιστεί.

Όπως μετέδωσε το SkyNews, το ελικόπτερο απογειώθηκε από το γήπεδο, όπως συνηθίζει, έπειτα από κάθε αγώνα. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα φάνηκε να είχε χαθεί ο έλεγχός του και προσέκρουσε στο πάρκινγκ λίγα μέτρα μακριά από το στάδιο.

Οι πρώτες φωτογραφίες που έρχονται από το σημείο του δυστυχήματος δείχνουν μία τεράστια πύρινη μπάλα, ενώ αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι το ελικόπτερο απογειώθηκε περίπου στις 8.30 τοπική ώρα και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα συνετρίβη.

Στο σημείο ξέσπασε φωτιά, ενώ στον χώρο του δυστυχήματος έφτασαν αμέσως ασθενοφόρα και μονάδες της πυροσβεστικής, ενώ η περιοχή εκκενώθηκε.

«Διαχειριζόμαστε περιστατικό στον περιβάλλοντα χώρο του King Power Stadium. Στο σημείο έχουν σπεύσει διασώστες», ανέφερε η ανακοίνωση της αστυνομίας του Λέστερ.






Παίκτες και οπαδοί ξέσπασαν σε κλάματα

Οπαδοί, αλλά και παίκτες της ομάδας σοκαρίστηκαν στο με κάποιους να ξεσπούν σε κλάματα, καθώς οι καπνοί ήταν ορατοί από το γήπεδο.

Αυτόπτες μάρτυρες είδαν τον τερματοφύλακα της Λέστερ, Κάσπερ Σμάιχελ να παρακολουθεί την επιχείρηση των σωστικών δυνάμεων με δάκρυα στα μάτια.


O αμυντικός της Λέστερ, Χάρι Μαγκουάιρ, ανέβασε στο Twitter, βίντεο από τη συντριβή, ενώ ο πρώην στράικερ της ομάδας Γκάρι Λίνεκερ, έγραψε σε μήνυμά του: «Άκουσα ότι συνετρίβη το ελικόπτερο του ιδιοκτήτη της Λέστερ στο πάρκιγνκ του γηπέδου»



Ο 60χρονος επιχειρηματίας Vichai Srivaddhanaprabha αγόρασε τη Λέστερ το 2010 και ήταν αυτός που την οδήγησε στην ιστορική κατάκτηση του πρωταθλήματος το 2016.

chairman

Δεν υπάρχουν σχόλια: