24.10.18

Η ζωή χωρίς τον Μέσι...

Η Μπάρτσα δίνει το πρώτο της παιχνίδι χωρίς τον Αργεντινό κόντρα στην επικίνδυνη Ίντερ...

Τα υπόλοιπα ματς...

Σε ένα ομαδικό σπορ, μπορεί να επηρεάσει τόσο πολύ τη λειτουργία ενός συνόλου, η απουσία ενός και μόνο αθλητή; Συνήθως όχι, αλλά όταν...
μιλάμε για τον Λιονέλ Μέσι, τότε πάμε κατευθείαν στην... εξαίρεση.

Ο σοκαριστικός τραυματισμός του Αργεντινού το βράδυ του Σαββάτου στο ντέρμπι με την Σεβίλλη (κάταγμα στον βραχίονα) τον εθεσε νοκ άουτ για τις επόμενες τρεις εβδομάδες και ο Ερνέστο Βαλβέρδε πρέπει να βρει τρόπο για να καλύψει το κενό του αρχής γενομένης από το σημερινό ματς κόντρα στην Ίντερ κι ενώ ακολουθεί το κλάσικό με την Ρεάλ.

Μια Ίντερ πάντως που έχει κάνει το 2χ2 στον όμιλο και προέρχεται από την σπουδαία νίκη στο δικό της... κλάσικο (κόντρα στην Μίλαν) με γκολ του Ικάρντι στο 92'. Κι ο αρχηγός των νερατζούρι είναι ένα από τα πρόσωπα του αγώνα καθώς οι κακές γλώσσες θέλουν τον Μέσι να τον έχει... κόψει από την Εθνική Αργεντινής.

Στον πρώτο όμιλο ξεχωρίζει η σπουδαία αναμέτρηση Μπορούσια Ντόρτμουντ-Ατλέτικο Μαδίτη με τις δύο ομάδες να έχουν από δύο νίκες και να διεκδικούν την πρωτιά στο γκρουπ.

Μεγάλο παιχνίδι και στον 3ο όμιλο όπου ο Έντισον Καβάνι θα βρεθεί αντιμέτωπος με την παλιά του ομάδα τη Νάπολι σε ένα καθοριστικό ματς και για τους δύο, ενώ η Λίβερπουλ έχει εύκολο έργο κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα.

Τέλος στον 4ο όμιλο Πόρτο και Σάλκε είναι στην κορυφή, αλλά δοκιμάζονται εκτός έδρας σε Λοκομοτίβ Μόσχας και Κωνσταντινούπολη αντίστοιχα με τους Ρώσους να αναζητούν τους πρώτους τους βαθμούς και τους Τούρκους τη νίκη που θα τους βάλει γερά στο κόλπο της πρόκρισης.

Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα

Α' όμιλος
19:55 Μπριζ - Μονακό (CosmoteSPORT 3HD)
22:00 Μπορούσια Ντόρτμουντ - Ατλέτικο Μαδρίτης (CosmoteSPORT 3HD)

Β' όμιλος
19:55 PSV Αιντχόφεν - Τότεναμ (CosmoteSPORT 2HD)
22:00 Μπαρτσελόνα - Ίντερ (CosmoteSPORT 2HD)

Γ' όμιλος
22:00 Λίβερπουλ - Ερυθρός Αστέρας (CosmoteSPORT 4HD)
22:00 Παρί Σεν Ζερμέν - Νάπολι (CosmoteSPORT 5HD)

Δ' όμιλος
22:00 Γαλατασαράι - Σάλκε (CosmoteSPORT 9HD)
22:00 Λοκομοτίβ Μόσχας - Πόρτο (CosmoteSPORT 7HD)

Δεν υπάρχουν σχόλια: