23.10.18

Η οδός «Κωνσταντίνου Μητσοτάκη»...

...και το απρόοπτο στην ονοματοδοσία...

Ένα απρόοπτο μάλλον δυσάρεστο περιελάμβανε η τελετή ονοματοδοσίας της οδού Ακρωτηρίου στα Χανιά σε οδό Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.

Όπως γράφει το...
flashnews, λίγο μετά το τέλος της εκδήλωσης αστυνομικοί έκαναν έλεγχο στα άτομα που απέδωσαν το ριζίτικο την ώρα της εκδήλωσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες την ώρα που οι ριζίτες μπήκαν στα αυτοκίνητά τους σε κοντινό σημείο, μία ομάδα αστυνομικών τους πλησίασε και τους ζήτησε τα στοιχεία τους. Αξίζει να σημειωθεί ότι μεταξύ αυτών ήταν ο Αντιδήμαρχος Αποκορώνου, ένας εν ενεργεία αστυνομικός και ένας Συνταγματάρχης εν αποστρατεία, η οποίοι δήλωσαν τα στοιχεία τους.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι αστυνομικοί είχαν πληροφορίες ότι στη συγκεκριμένη παρέα υπήρχε κάποιος ή κάποιοι που οπλοφορούσαν, ωστόσο όπως προέκυψε δεν ίσχυε κάτι τέτοιο.

Στη συνέχεια η αστυνομία έκανε έλεγχο στα οχήματα και τους ίδιους και τους προσήγαγε στην Αστυνομική Διεύθυνση για εξακρίβωση στοιχείων.

Λίγη ώρα μετά και αφού διαπιστώθηκε ότι όλα ήταν καλά, η παρέα αποχώρησε από το Αστυνομικό Μέγαρο.

Η ενόχληση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας

Ωστόσο το θέμα δεν έμεινε εκεί, αφού κοντά στο σημείο υπήρχε και κόσμος που είδε το περιστατικό.

Αμέσως ενημέρωσαν τους διοργανωτές της εκδήλωσης και αυτοί με τη σειρά τους, τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας αλλά και την Ντόρα Μπακογιάννη, οι οποίοι σύμφωνα με πληροφορίες έχουν ενοχληθεί έντονα, αφού τα συγκεκριμένα πρόσωπα είχαν προσκληθεί να τραγουδήσουν το ριζίτικο στην εκδήλωση και δεν έδωσαν και κανένα δικαίωμα ώστε να ελεγχθούν...



Δεν υπάρχουν σχόλια: