24.10.18

Άγρια δολοφονία Ελληνίδας στην Ολλανδία...

Θλίψη στην κοινωνία της Κοζάνης έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου 47χρονης γυναίκας από την Κοζάνη, η οποία τα τελευταία χρόνια διέμενε στην Ολλανδία.

Σύμφωνα με τις...
πληροφορίες του kozanilife.gr, η άτυχη γυναίκα Β.Δ. είχε καταγωγή από τη Μεταμόρφωση Κοζάνης, ενώ τα τελευταία χρόνια, ζούσε και εργαζόταν σε πόλη της Ολλανδίας.

Τα ολλανδικά ΜΜΕ, κάνουν λόγο για ένα έγκλημα που έλαβε χώρα τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας 22 Οκτωβρίου, στο διαμέρισμα όπου διέμενε η άτυχη γυναίκα με τον σύντροφό της, ελληνικής καταγωγής (από τη Θεσσαλία).

Ύποπτος για τη δολοφονία θεωρείται ο σύντροφός της 47χρονης γυναίκας, ενώ οι oλλανδικές αρχές συνέλαβαν τον άντρα από την πρώτη στιγμή, όπου κρατείται και ανακρίνεται.

Οι κάτοικοι της περιοχής, δηλώνουν σοκαρισμένοι με την τραγική είδηση, αφού γνώριζαν το ζευγάρι.

Σημαντική μαρτυρία για το τραγικό συμβάν αποτελεί η μαρτυρία γείτονα, όπου φαίνεται να δήλωσε στα ολλανδικά ΜΜΕ, ότι λίγο πριν το συμβάν, είχε ακούσει έντονη φασαρία από το διαμέρισμα που διέμενε το ζευγάρι, ενώ άλλοι γείτονες, πραγματοποίησαν συνάντηση στο δημαρχείο της πόλης για το συμβάν.

Εκτεταμένη έρευνα για τις συνθήκες του εγκλήματος διεξάγουν οι ολλανδικές Αρχές στον τόπο όπου έλαβε χώρο το τραγικό συμβάν...

kozanilife.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: