31.10.18

Ο «άγνωστος πόλεμος» Μαρινάκη – Κόκκαλη...

Τον Μάιο του 2017 ο Ολυμπιακός γιορτάζει τον έβδομο διαδοχικό του τίτλο στη Σούπερ Λιγκ. Το έβδομο πρωτάθλημα της «εποχής Μαρινάκη». 

Δυο μέρες πριν από...
την καθιερωμένη φιέστα ο πρόεδρος, Βαγγέλης Μαρινάκης, βρίσκει στην αλληλογραφία του μια επιστολή του προκατόχου του, Σωκράτη Κόκκαλη. 

Ανοίγει τον φάκελο και διαβάζει: «Κατ’ αρχάς σε ευχαριστώ για την πρόσκληση στη φιέστα για την κατάκτηση των 44 πρωταθλημάτων και των επτά τελευταίων συνεχόμενων, και εύχομαι ο Ολυμπιακός μας να συνεχίσει να είναι πάντα πρωτοπόρος στην Ελλάδα. Δυστυχώς, ένα επαγγελματικό ταξίδι δεν μου επιτρέπει να παρευρεθώ στη μεγάλη φιέστα (…) Ζήτω ο Ολυμπιακός!». 

Η απουσία του Κόκκαλη από τη γιορτή δεν θα παραξένευε κανέναν, εάν δεν είχε προηγηθεί -δυο μήνες νωρίτερα- εκείνη η επίθεση εναντίον του από την εφημερίδα «Γαύρος», που ανέκαθεν απηχούσε τις επίσημες θέσεις της ΠΑΕ. 

Εγραφε, τότε, ο αρθρογράφος (Μανώλης Γαβαθιώτης): «Την εποχή που ο Μαρινάκης υψώνει το παράστημά του και στέκει ολομόναχος κυματοθραύστης σε κάθε κακόβουλη επίθεση… Εσύ, Σωκράτη, τι κάνεις; Πού βρίσκεσαι; Πού “παίζεις”; Η φιλία και η σχέση με τον… “εξυγιαντή” Θωμά και οι συνεργασίες με τον ΟΠΑΠ έχουν δημιουργήσει πολλαπλά και αναπάντητα ερωτηματικά στον ερυθρόλευκο κόσμο»...

Για να διαβάσετε ολόκληρο το άρθρο πατήστε εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια: