28.10.18

Διακόπηκε, αλλά έδωσε ραντεβού το Mega Chanel!...


Λίγο μετά τις 2 της νύχτας του Σαββάτου προς την Κυριακή, 28 Οκτωβρίου, διακόπηκε, σύμφωνα με το χρονόμετρο στην εικόνα του Mega (για το...
οποίο γράψαμε στη 01.52), το σήμα του καναλιού από τους 
πομπούς, αλλά συνεχίζει να εκπέμπει από τα «πιάτα» του Cosmote tvκαι της Nova. Σε μια από τις κάρτες που προβλήθηκαν μετά από τη διακοπή, δινόταν «ραντεβού στις ψηφιακές πλατφόρμες».



Τελευταία σειρά που μεταδιδόταν μετά τα μεσάνυχτα, με το χρονόμετρο να τρέχει, ήταν οι Απαράδεκτοι, οι οποίοι συνεχίστηκαν και μετά τη διακοπή, με το χρονόμετρα αυτή τη φορά να έχει σταματήσει στις 2.11. Στους δέκτες, πάντως, από τις συμβατικές μεταδόσεις και όχι τις δορυφορικές, η εικόνα πάγωσε στις 02.08.36 με το πλάνο που βλέπετε στη δεύτερη εικόνα (Βλάσης Μπονάτσος, Ρένια Λοϊζίδου).

Προβλήθηκαν αμέσως μετά τη διακοπή τρέιλερ από τις πολλές παλιές επιτυχημένες σειρές του καναλιού, καθώς και στιγμιότυπα από τη έναρξη λειτουργίας του σταθμού. Ακόμα προβλήθηκε η κάρτα με το «Ευχαριστούμε» που εικονογραφεί τούτο το θέμα και στην οποία αναφερόταν ως περίοδος ζωή του Mega το 1989-2019, και όχι 2018.

 harddog-sport.blogspot.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια: