1.10.18

Αποκαταστάθηκε (στα καλλιστεία) η αδικία του Next Top Model...


Αν δεν ήταν αυτή (για) το Next Top Model τότε ποια είναι τέλος πάντων; Οι κριτές αποδείχθηκαν σκληροί και άκαρδοι που... έκοψαν το κορίτσι επειδή είχε κάνει μία-δύο-τρεις πλαστικές. Ευτυχώς αυτό πήρε την εκδίκησή του λίγες...
εβδομάδες πιο μετά. Χθες βράδυ στέφθηκε Σταρ Ελλάς.

Στο Next Top Model  λοιπόν «έκοψαν» την Ιωάννα Μπέλλα (περί ης ο λόγος), στα Καλλιστεία όμως την ανακήρυξαν Σταρ Ελλάς. «Το κορίτσι με το αψεγάδιαστο κορμί εμφανίστηκε μπροστά στους κριτές και τον πρώτο ενθουσιασμό, διαδέχτηκε η απογοήτευση για το γεγονός πως η Μπέλλα είχε κάνει πλαστική επέμβαση στο πρόσωπο και το στήθος» έλεγε την επομένη το έγκυρο κι εμπεριστατωμένο  ρεπορτάζ. Το εξήγησαν μάλιστα αναλυτικά, αν δεν το πιστεύετε, στην εκπομπή του Star με τον τίτλο... «Στη φωλιά των Κου Κου»!

Ολη η αλήθεια στο παρακάτω βίντεο: 



Χθες λοιπόν, όπως λέει το ρεπορτάζ (ξέρετε, το έγκυρο κι εμπεριστατωμένο κτλ), «είδαμε την Ιωάννα Μπέλλα, η οποία έγινε το "μαύρο πρόβατο" στο Next Top Model, να σαρώνει στις διακρίσεις, όχι μόνο της κριτικής επιτροπής, αλλά και του ίδιου του τηλεοπτικού κοινού, που της έδωσε το δικό του, προσωπικό βραβείο». Θα μας εκπροσωπήσει φυσικά και στο εξωτερικό (καλύτερα από κάποιους άλλους μπορώ να σας πω, χωρίς να θέλω τώρα να αναφέρω ονόματα;).

Κι εκεί που ήμασταν ικανοποιημένοι από την αποκατάσταση της αδικίας ήρθε η δασκάλα του μόντελινγκ, Κρίστι Κρανά (ποια;) να παρέμβει στο ρεπορτάζ (το έγκυρο κι εμπεριστατωμένο κτλ) μίας άλλης εκπομπής με τον τίτλο «Happy Day» κάνοντας λόγο για «στημένη ανάδειξη της Star Hellas».

Αυτό δεν το περίμενα. Μετεβλήθη εντός μου ο ρυθμός του κόσμου...
«Σαν μ’ αρπάχθηκε η χαρά / που εχαιρόμουν μια φορά / έτσι σε μιαν ώρα… / μες σ’ αυτήν την χώρα / όλ’ άλλαξαν τώρα!».

 Δημήτρης Κανελλόπουλος

efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: