16.10.18

O Αυτοκράτωρ Γιώργος και το Πατουλονίτσι...

Στη Γερμανία και ειδικά στη Βαυαρία η κατάσταση άλλαξε, προκαλώντας τριγμούς στο κυβερνητική πλειοψηφία του Βερολίνου, αλλά αν το δει κανείς ψύχραιμα έπεσε η...
παραδοσιακή δεξιά και ανέβηκε η νέα δεξιά και η ακροδεξιά. Όλα πηγαίνουν δεξιά, που θα έλεγε και ο αισιόδοξος δεξιός.

*** Η άνοδος των Πρασίνων είναι εντυπωσιακή στη Βαυαρία, κάνοντας μας κι εμάς αισιόδοξους ότι αν στο μέλλον μας ξαναφορέσουν κανένα μνημόνιο, δεν θα το φάμε ξεροσφύρι. Θα συνοδεύεται ας πούμε και από και από ένα μπρόκολο.

*** Ο Αλέξης Τσίπρας ζήτησε από τον Πάνο Καμμένο να δεσμευτεί ότι δεν θα ρίξει την κυβέρνηση. Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες λένε ότι ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ του είπε πως δεσμεύεται, εκτός αν μπει στο λογαριασμό του στο twitter ο γιος του, οπότε οι εξελίξεις θα είναι απρόβλεπτες.

*** Ανακούφιση σε όλη τη χώρα για τη συμμετοχή του Χάρη Ρώμα στο ψηφοδέλτιο Πατούλη για την Περιφέρεια, καθώς αχνοφαίνεται το ενδεχόμενο ο ηθοποιός να γράψει το σενάριο της μεγαλειώδους σειράς “ο Αυτοκράτωρ Γιώργος και το Πατουλονίτσι”.

*** Ο Τσαβούσογλου δήλωσε ότι η Τουρκία δεν θέλει πόλεμο, αλλά να μοιραστεί τον πλούτο με την Ελλάδα στο Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο. Είναι σαν να έρχεται ο γείτονας στο σπίτι σου, οπλισμένος μέχρι τ’ αυτιά να έχει πιάσει το σαλόνι και δύο δωμάτια και να σου λέει “μάθε επιτέλους να μοιράζεσαι τα πράγματα”.

*** Στελέχη του ΚΙΝΑΛ θεωρούν ότι είναι λάθος να αποκαλούν οι αντίπαλοί τους το ΚΙΝΑΛ… ΚΙΝΑΛ και θα πρέπει να το λένε “Κίνημα Αλλαγής”. Είναι προφανώς αυτή που λένε “Είμαι στο Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα και σήμερα μου ήρθε η Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού και ο Οργανισμός Τηλεποικωνιών Ελλάδος” (ασχέτως αν τα πληρώνουν ή όχι)


Δημήτρης Σούλτας - altsantiri.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: