23.11.18

Απορίες προκάλεσε η συζήτηση Σρόιτερ – ΑΝΤ1...

Μπορεί εκ πρώτης όψεως να μοιάζει ακατανόητη και ενδεχομένως άκαιρη… Ωστόσο πραγματοποιήθηκε συνάντηση και συζήτηση μεταξύ του Αντώνη Σρόιτερ και στελεχών του ΑΝΤ1!

Το...
περιεχόμενο όπως μαθαίνουμε (και λογικά φαντάζεται κανείς) αφορούσε τις ειδήσεις.

Αναμφίβολα το γεγονός ξενίζει, διότι το δελτίο ειδήσεων του καναλιού με τον Νίκο Χατζηνικολάου πάει πολύ καλά σε νούμερα τηλεθέασης και εως αυτήν τη στιγμή δεν είχε ακουστεί κάποιο παράπονο  ή προβληματισμός που να δικαιολογεί τέτοιου τύπου κινητικότητα. Αντίθετα οι ειδήσεις, μαζί με τις εκπομπές του Παπαδάκη και της Σκορδά, από την αρχή της σεζόν ανήκουν στα δυνατά χαρτιά του φετινού προγράμματος του ΑΝΤ1.

Επίσης και οι σχέσεις του Νίκου Χατζηνικολάου με το κανάλι είναι εξαιρετικές… Παρά το γεγονός ότι οι ιθύνοντες του σταθμού είχαν ανακοινώσει ότι η εκπομπή του δημοσιογράφου «Ενικος» θα ενταχθεί στο φετινό πρόγραμμα του σταθμού και ακόμη δεν έχει υλοποιηθεί η απόφαση.

Με άλλα λόγια γεννιούνται εύλογες απορίες για τις οποίες ακόμη δεν υπάρχουν πειστικές απαντήσεις… Ακόμα και στην περίπτωση που η πρωτοβουλία ανήκει στον παρουσιαστή του ALPHA...

enimerosi24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: