11.11.18

Black Friday 2018...











Tα καταστήματα που θα βρείτε εκπτώσεις έως 70%...

Εκπτώσεις ως και 70% αναμένονται στην Black Friday στις 23 Νοεμβρίου, που θα πραγματοποιηθεί φέτος για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στην ελληνική αγορά.

Στο θεσμό που...
έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του καταναλωτικού κοινού, συμμετέχουν με ελκυστικές προσφορές όλες οι μεγάλες επιχειρήσεις του λιανεμπορίου. Όπως φάνηκε τα δύο προηγούμενα χρόνια, στην Black Friday οι Έλληνες καταναλωτές αγοράζουν κυρίως τεχνολογικά gadgets. Ακολουθούν στις προτιμήσεις τους τα παπούτσια και τα ρούχα.

Οι καταναλωτές πρέπει να είναι προσεκτικοί ώστε να μην πέσουν στις «παγίδες» των προσφορών και αγοράσουν άχρηστα ή κακής ποιότητας προϊόντα μόνο και μόνο επειδή η έκπτωση σε σχέση με την αρχική τιμή μπορεί να είναι πολύ μεγάλη. Επίσης, καλό είναι να έχουν αποφασίσει από πριν τι θέλουν να αγοράσουν ώστε να μην χάσουν πολύτιμο χρόνο και δεν καταφέρουν να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες που θα προσφέρει η αγορά.

Μεταξύ των οργανωμένων αλυσίδων που θα συμμετέχουν στη φετινή «Μαύρη Παρασκευή» είναι οι Public, Media Markt, Γερμανός, Kotsovolos, e-shop.gr, Porcelana, Jusk, McArthur Glen, Smart Pack, Oysho, Prince Oliver, RiverWest, Athens Metro Mall, Πλαίσιο, GAP, Koolfly.gr, Intersport και Notos.

ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: