26.11.18

Βροχή οι δικογραφίες για υπουργούς στη Βουλή...

Κουράστηκε να διαβάζει δικογραφίες που διαβιβάστηκαν από την Εισαγγελία στη Βουλή, ο προεδρεύων της σημερινής συνεδρίασης, Γιώργος Λαμπρούλης.

Συγκεκριμένα, ο...
αντιπρόεδρος της Βουλής διάβασε περί τις 11 δικογραφίες, μεταξύ των οποίων και εκείνη που αφορά τον πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας, Γιάννο Παπαντωνίου για την υπόθεση των C4I.

Οι υπόλοιπες πάντως αφορούν σε μέλη της παρούσας κυβέρνησης αν και το περιεχόμενό τους μόνο τη σύσταση προκαταρκτικής επιτροπής δεν συνιστά.

Η μία αφορά στους κ. κ. Αχτσιόγλου και Πετρόπουλο από το Σωματείο «Ενιαίο Δίκτυο Συνταξιούχων-ΕΝ.ΔΙ.ΣΥ» για την καθυστέρηηση έκδοσης των οριστικών αποφάσεων συνταξιοδότησης. Έτερη αφορά σε μήνυση πολίτη προς τον Στ. Κοντονή για εσχάτη προδοσία, ενώ 2 τους κ.κ. τσίπρα και Κοτζιά (η μία εξ αυτών και Παυλόπουλο) για εσχάτη προδοσία για την συνθήκη των Πρεσπών και την ονομασία των Σκοπίων. Ο κ. Κοτζιάς πάντως βρίσκεται αντιμέτωπος με την κατηγορία της εσχάτης προδοσίας στο Σκοπιανό και σε άλλη δικογραφία, ενώ στο στόχαστρο μπαίνουν ο Ν. Τόσκας (μετά από μήνυση του Δημάρχου Μυκόνου για την παράλειψη ενίσχυσης του νησιού με αστυνομικό προσωπικό), ο Παύλος Πολάκης (για ανάρτησή του αναφορικά με τον Αρ. Φλώρο), ο Πάνος Καμμένος (για συκοφαντική δυσφήμηση σε ανάρτηση σε site) αλλά και ο Δ. Βίτσας για άδεια χωροθέτησης και κατασκευής Κέντρου Υποδοχής και Ταυτοποίησης στη Χίο...

Δεν υπάρχουν σχόλια: