4.11.18

Ο Τραμπ «προειδοποιεί»: Οι Δημοκρατικοί θα φέρουν τον σοσιαλισμό!...












O Ντόναλντ Τραμπ «προειδοποίσησε» χθες τους Αμερικανούς ότι η νίκη των Δημοκρατικών στις ενδιάμεσες εκλογές για την ανανέωση του Κογκρέσου την Τρίτη θα φέρει «τον σοσιαλισμό» στις ΗΠΑ, καθώς ορδές...
«εγκληματιών» από την κεντρική Αμερική, αναφερόμενος στους συνήθεις στόχους του, τους μετανάστες.

«Θα επιβάλλουν σοσιαλισμό στη Φλόριντα. Καλωσήλθατε στη Βενεζουέλα», είπε προκλητικά ο Τραμπ το βράδυ του Σαββάτου στην Πενσακόλα, κατά τη διάρκεια προεκλογικής συγκέντρωσης στην οποία εμφανίστηκε, μπροστά από το προεδρικό αεροσκάφος, για να υποστηρίξει τους υποψήφιους του κόμματος του για τη Γερουσία και για το αξίωμα του κυβερνήτη.

Οι Δημοκρατικοί, επανέλαβε την Κυριακή, θέλουν «να σβήσουν τα σύνορα» και βάζουν «τους παράτυπους μετανάστες μπροστά από τους αμερικανούς πολίτες». «Πρέπει να έχουμε σύνορα, αν θέλουμε να είμαστε σπουδαία χώρα», επέμεινε, παραπέμποντας στο κεντρικό σύνθημα της προεκλογικής του εκστρατείας. «Τα αγκαθωτά συρματοπλέγματα μπορεί να είναι πολύ όμορφο θέαμα όταν χρησιμοποιούνται σωστά», είπε ακόμη ο 45ος πρόεδρος των ΗΠΑ.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ντόναλντ Τραμπ έχει ήδη διατάξει να αναπτυχθούν χιλιάδες επιπλέον αμερικανοί στρατιωτικοί στα σύνορα.

tvxs.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: