18.11.18

Αλλαξε η ατζέντα...


 Μετά την επικοινωνιακή ήττα της ΝΔ από την κυβέρνηση για τις συντάξεις -αφού δεν θα υπάρξει τελικά μείωση- η αξιωματική αντιπολίτευση αλλάζει την ατζέντα. Το πρωί στον Αυτιά (ΣΚΑΙ) ο Κουμουτσάκος αντιμετώπισε καυστικά την...
 συμφωνία Τσίπρα-Ιερώνυμου, αλλά και τις προκλήσεις των Τούρκων. 

Συγκεκριμένα, χαρακτήρισε απαράδεκτους και προκλητικούς τους νέους χάρτες που επανέφερε η Τουρκία με την αφαίρεση των νησιών.

Οι χάρτες αποτυπώνουν την προσπάθεια της Τουρκίας να μπει μέσα στις ενεργειακές εξελίξεις στην ανατολική μεσόγειο, την ώρα που νιώθει αποκλεισμένη, είπε.

Ανεφερε ότι οι θέσεις της ΝΔ είναι σταθερές, ότι θέλει η χώρα μας να έχει καλές σχέσεις με την Τουρκία οι οποίες θα βασίζονται στον αμοιβαίο σεβασμό και στις αρχές του διεθνούς δικαίου.

Σημείωσε ότι η Νέα Δημοκρατία περιμένει από τον Τσίπρα να συγκαλέσει το εθνικό συμβούλιο εξωτερικής πολιτικής.

Ερωτώμενος για τη συμφωνία Τσίπρα-Ιερώνυμου είπε ότι ο κ Τσίπρας αντιμετώπισε ένα μεγάλο θέμα που σχετίζεται με την παράδοση ως ένα μεγάλο ρουσφέτι 10.000 διορισμών στο δημόσιο.

Πρέπει να περάσουμε σε μια καταλλαγή στο χώρο της εκκλησίας και είναι ευθύνη της κυβέρνησης να το πράξει υποχωρώντας από τη στάση αυτή που έχει τώρα, πρόσθεσε...

Δεν υπάρχουν σχόλια: