12.11.18

Το «πρέσινγκ» στη Φώφη… μόλις ξεκίνησε...

Πολλοί εντυπωσιάστηκαν από την επιλογή του Αλέξη Τσίπρα να εξαπολύσει δριμεία επίθεση στη Φώφη Γεννηματά μέσα από το...
συνέδριο των Γερμανών Σοσιαλδημοκρατών το περασμένο Σάββατο. 

Ο Neo ρώτησε και έμαθε ότι η υπομονή του πρωθυπουργού με το Κίνημα Αλλαγής εξαντλήθηκε και όσα διημείφθησαν το περασμένο Σάββατο είναι… μόνο η αρχή.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρωθυπουργός μιλώντας στο συνέδριο του SPD απηύθυνε πρόσκληση για συνεργασία όλων των προοδευτικών δυνάμεων στην Ευρώπη, τονίζοντας ότι Σοσιαλδημοκράτες, Πράσινοι και Αριστεροί «οφείλουν σήμερα να συνειδητοποιήσουν ότι το κοινό μας σπίτι, η Ευρώπη, βρίσκεται μπροστά σε έναν πολύ μεγάλο κίνδυνο. Και άρα οφείλουμε να παραμερίζουμε τις διαφορές μας». 
Όμως, αναφερόμενος στο ελληνικό πολιτικό σκηνικό, τόνισε ότι με λύπη του έχει διαπιστώσει ότι τέτοιο κάλεσμα δεν μπορεί να γίνει και κατηγόρησε το Κίνημα Αλλαγής για «μονομέτωπο αγώνα ενάντια σε αριστερές επιλογές και σε ιστορικού χαρακτήρα πρωτοβουλίες». 

Μάλιστα, πηγές από την Κουμουνδούρου επιμένουν ότι εφεξής ο Αλέξης Τσίπρας θα είναι εξαιρετικά σκληρός με το Κίνημα Αλλαγής και τη Φώφη Γεννηματά, καθώς μετά το «όχι» στο Μακεδονικό, η στάση της Χαριλάου Τρικούπη και στην συμφωνία Εκκλησίας-Πολιτείας ήταν… η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της υπομονής στο Μέγαρο Μαξίμου...

matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: