30.11.18

Σσσσσσ, πήρε θέση ο Κυριάκος...

Αφού είδαμε ναζιστικούς χαιρετισμούς, ακούσαμε αθλιότητες τύπου «δεν θα γίνει Έλληνας ποτέ, Σκοπιανέ» και γίναμε μάρτυρες η ακραία φασιστική ρητορική να μπει στα...
σχολεία, ο Κυριάκος Μητσοτάκης πήρε θέση...

«Η ΝΔ ήταν, είναι και θα είναι πάντα απέναντι σε κάθε μορφής κατάληψη. 'Αλλοι έχτισαν πολιτικές καριέρες πάνω στις καταλήψεις», δήλωσε από την Πάτρα και πρόσθεσε: «Θέλω με την ευκαιρία αυτή να πω ότι καταλαβαίνω απόλυτα την αγανάκτηση όλων όσοι σήμερα επιλέγουν να βρεθούν απέναντι στην κακή Συμφωνία των Πρεσπών την οποία υπέγραψαν ο κ. Τσίπρας και ο κ. Καμμένος. Όμως κλειστά σχολεία σημαίνει κλειστά μυαλά».

Ο πρόεδρος της ΝΔ συνέχισε: «Δεν θα ήθελα σε καμία περίπτωση ο υγιής πατριωτισμός να γίνει προσάναμμά ενός στείρου και ακραίου εθνικισμού στα χέρια κάποιων επιτήδειων. Θα πρέπει όλοι μαζί να βρεθούμε απέναντι σε αυτούς οι οποίοι επιδιώκουν να ριζοσπαστικοποιήσουν τη νέα γενιά εξυπηρετώντας έτσι τις αλλότριες, δικές τους, κομματικές επιδιώξεις. Κάθε Έλληνας και κάθε νέο παιδί έχει κάθε δικαίωμα να διαμαρτυρηθεί απέναντι σε αυτή την κακή Συμφωνία. Ας το κάνει όμως κρατώντας τα σχολεία ανοικτά και σεβόμενοι πάντα στους δημοκρατικούς θεσμούς της πατρίδας μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: