3.11.18

«Μέτωπο» Φώφης κατά οικογένειας Παπανδρέου;...


«Κόβει» τον Νίκο Παπανδρέου από τα ευρωψηφοδέλτια και παράλληλα θέλει να… στείλει τον Γιώργο Παπανδρέου, από την Αχαΐα στην…
Εύβοια!

Ο λόγος για την Φώφη Γεννηματά που, σύμφωνα με πληροφορίες, αφενός φέρεται να έχει ήδη «κόψει» από τα ευρωψηφοδέλτια του ΚΙΝΑΛ τον Νίκο Παπανδρέου και αφετέρου να έχει προτείνει στον Γιώργο Παπανδρέου να μην είναι υποψήφιος στην Αχαΐα (σ.σ. παραδοσιακή εκλογική έδρα της οικογένειας Παπανδρέου), αλλά στην… Εύβοια!

Να θυμίσουμε ότι ο Νίκος Παπανδρέου είχε δηλώσει για πρώτη φορά αποκλειστικά στο Documento ότι θα είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με το ΚΙΝΑΛ, επιβεβαιώνοντας τις φήμες που κυκλοφορούσαν από καιρό. Ωστόσο, η Χαριλάου Τρικούπη επέμεινε να κρατά κλειστά τα χαρτιά της, μιλώντας μόνο για μία συνάντηση Γεννηματά-Παπανδρέου σε θετικό κλίμα, αλλά χωρίς να είναι κάτι οριστικό.

Η πλευρά Παπανδρέου, ωστόσο, διαβεβαίωνε ότι έγιναν περισσότερες από μία συναντήσεις των δύο και απέδιδε τη σιωπή του ΚΙΝΑΛ ως προς την υποψηφιότητα του Νίκου Παπανδρέου στο ότι έπρεπε, για τυπικούς λόγους, να προηγηθεί απόφαση των αρμόδιων συλλογικών οργάνων του κόμματος, αλλά και να… ξεμπερδευτεί το «κουβάρι» των σχέσεων Φώφης Γεννηματά – Νίκου Ανδρουλάκη, ως προς την υποψηφιότητα του σημερινού ευρωβουλευτή και βασικού εσωκομματικού αντιπάλου της προέδρου. Με τούτα και με εκείνα, οι τελευταίες πληροφορίες λένε ότι η Φώφη Γεννηματά απέκλεισε τον Νίκο Παπανδρέου από τα ευρωψηφοδέλτια του ΚΙΝΑΛ!

Παράλληλα, η επικεφαλής του Κινήματος φέρεται, σύμφωνα με πληροφορίες, να πρότεινε στον πρώην πρωθυπουργό, Γιώργο Παπανδρέου, να μην κατέλθει στις εκλογές ως υποψήφιος στην Αχαΐα, αλλά στην Εύβοια! Να σημειωθεί ότι το ΠΑΣΟΚ έχει να βγάλει βουλευτή στην Εύβοια από τις διπλές εκλογές του 2012!

Ο Γιώργος Παπανδρέου, πάντως, που επιθυμεί να είναι υποψήφιος στην ιστορική εκλογική έδρα της οικογένειάς του, την Αχαΐα, εάν η Φώφη Γεννηματά επιμείνει στην πρότασή της για την Εύβοια, θα το θεωρήσει, όπως μαθαίνουμε, «casus belli»…

Νατάσα Ρουγγέρη

documentonews.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: