18.11.18

Τα κόλπα των διάσημων για να ξεγελάσουν τους παπαράτσι...










Ο Μπόουι και η ελληνική εφημερίδα...

Για τους... κοινούς θνητούς δεν ακούγεται κάτι ιδιαίτερα σημαντικό. Πώς είναι όμως όταν κάθε κίνηση από φωτογράφους; Πολλοί διάσημοι δεν το αντέχουν. Και καταφεύγουν στα πιο...
ευφάνταστα κόλπα για να αποφύγουν τους παπαράτσι.

Από τους πιο ευρηματικούς ήταν ο Ντέιβιντ Μπόουι, ο οποίος κυκλοφορούσε στη Νέα Υόρκη με μία ελληνική εφημερίδα ανά χείρας! «Είδα τον Μπόουι να βγαίνει από ένα ταξί. Τον χαιρέτισα και με εξέπληξε που τον είδα να μετακινείται έτσι, οπότε τον ρώτησα αν είχε ποτέ προβλήματα να κυκλοφορεί στην πόλη», είχε γράψει στον Guardian ο συγγραφέας Γουίλιαμ Μπόιντ. «Καθόλου, μου απάντησε και μου είπε ότι με χαρά χρησιμοποιούσε ταξί και μετρό. “Απλά κουβαλάω μία από αυτές”, είπε και σήκωσε μια ελληνική εφημερίδα. Ο κόσμος σκέφτεται “είναι αυτός ο Ντέιβιντ Μπόουι;” και μετά βλέπει την ελληνική εφημερίδα και σκέφτεται “Οχι, δεν μπορεί, απλά είναι ένας Ελληνας που του μοιάζει», είχε περιγράψει ο Μπόιντ.

Τέιλορ Σουίφτ

Για τη Σουίφτ κυκλοφορούν πολλές θεωρίες. Ανάμεσά τους και ότι τη μεταφέρουν σε τεράστιες βαλίτσες, προκειμένου να αποφύγει τους παπαράτσι. Ισως αυτή όμως να έχει μια δόση αλήθειας, καθώς ο Ζέιν Μαλίκ, που έχει συνεργαστεί μαζί της, είχε δηλώσει στη Vogue ότι πράγματι συμβαίνει. Παλιότερα, η Σουίφτ συνήθιζε να προσπαθεί να κρύψει το πρόσωπό της από τους φωτογράφους, περπατώντας προς τα πίσω ή ακόμη και πλάγια, μόλις του αντιλαμβανόταν.

Κέιτι Πέρι

Η σταρ έχει πει στους New York Times ότι φορά την ίδια φόρμα κάθε ημέρα, ώστε όλες οι φωτογραφίες των παπαράτσι να μοιάζουν ίδιες και κατά συνέπεια να πέφτει η αξία τους. Μάλιστα, δεν είναι δική της ιδέα, αλλά την πήρε από τον Ντάνιελ Ράντκλιφ, ο οποίος είχε πει το 2007: «Φορούσα το ίδιο τζάκετ και το κούμπωνα, για να μην βλέπουν τη φοράω από κάτω... Οι φωτογραφίες δεν δημοσιεύονταν, κάτι ξεκαρδιστικό γιατί δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να βλέπεις τους παπαράτσι πραγματικά εκνευρισμένους».

Ντάστιν Χόφμαν

Από την πλευρά του, ο Χόφμαν δεν έχει καταστρώσει κάποιο πλάνο. Απλά, πολλές φορές έχει φωτογραφηθεί ενώ προσπαθεί να κρυφτεί πίσω από δέντρα ή γραμματοκιβώτια.

Λεονάρντο Ντι Κάπριο

Για τον Ντι Κάπριο όλα είναι θέμα αξεσουάρ. Φορά καπέλα, που δεν βοηθούν καθόλου για μια καλή λήψη, αλλά το... τερμάτισε, όταν κυκλοφόρησε στη Βενετία, με μία μαύρη μάσκα να κρύβει το πρόσωπό του. Παραδόξως, κατάφερε να φάει και πίτσα φορώντας την.

iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: