23.11.18

Η έδρα και ο... Μαυρογιαλούρος...


«Χειροβομβίδα στα θεμέλια» της υποψηφιότητας για την περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, του νυν αντιπεριφερειάρχη Εύβοιας, Φάνη Σπανού, έριξε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στο νησί, Σίμος Κεδίκογλου, με τη...
δήλωσή του αναφορικά με την έδρα της περιφέρειας, προκαλώντας παράλληλα την έντονη και επικριτική αντίδραση κορυφαίων στελεχών, όπως του περιφερειάρχη, Κώστα Μπακογιάννη.

Συγκεκριμένα, ο Σίμος Κεδίκογλου βρέθηκε στη Λαμία, έδρα της περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, προκειμένου να παραστεί στην επίσημη ανακήρυξη της υποψηφιότητας του σημερινού αντιπεριφερειάρχη Ευβοίας, Φάνη Σπανού, μιας υποψηφιότητας που αποτελεί τη συνέχεια της παράταξης του Κώστα Μπακογιάννη και έχει τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας.

Στο περιθώριο της παρουσίας του στη Λαμία και σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό «Star Κεντρικής Ελλάδας», ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας επανήλθε στην πολύχρονη –αλλά ουσιαστικά ξεχασμένη τα τελευταία χρόνια– αντιπαράθεση μεταξύ Φθιώτιδας και Εύβοιας για την έδρα της περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και χαρακτήρισε «αδικία» που η έδρα δεν είναι στη Χαλκίδα, καθώς η Εύβοια είναι ο πολυπληθέστερος νόμος.

Η δήλωση αυτή του Σίμου Κεδίκογλου εκτιμήθηκε ότι τη δεδομένη στιγμή, αποτέλεσε μια κίνηση που το μόνο που θα μπορούσε να επιφέρει ήταν ένα «χτύπημα» στην υποψηφιότητα του Φάνη Σπανού και μια αφορμή για «εμφύλιο» στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας.

Διαβάστε ολόκληρο το κείμενο του Γιώργου Δελιχά, ΕΔΩ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: