28.11.18

«Παπάτζες» ο Κρανιδιώτης...

...«μπαρουφιές» ο Βελόπουλος για την ακροδεξιά σύμπραξη...

ΒΙΝΤΕΟ

Όχι και πολύ καλά πρέπει να πήραν οι επιθυμητοί «γαμπροί» του Δημήτρη Καμμένου την πρότασή του σχετικά με...
σύμπραξη (ακρο)δεξιών πολιτικών δυνάμεων.

Μετά τον έντονο σχολιασμό του Φαήλου Κρανιδιώτη, κρίνοντας ως «παπάτζες» τα όσα είπε ο πρώην βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, ένας άλλος από το «παρεάκι» της δεξιάς διέψευσε τα περί σύμπραξης. Ο λόγος για τον Κυριάκο Βελόπουλο, ο οποίος μέσω εκπομπής του ανταγωνίστηκε τον Κρανιδιώτη σε φρασεολογία, κάνοντας λόγο για «μπαρουφιές» και υπογραμμίζοντας ότι ουδεμία σχέση έχει με τα όσα ακούγονται.

«Εμπλέκομαι σε μία ιστορία με την οποία δεν έχω καμία σχέση. Ξαφνικά βγήκε ο κύριος Καμμένος, πέταξε τις “μπαρουφιές” του, χωρίς να ξέρω κάτι εγώ ότι έχω σχέση, ότι μιλάω μαζί τους, ότι συζητάμε να κάνουμε κάτι. Δεν ήξερα ότι ήμουν η πολύφερνη νύφη, ούτε γνώριζα ότι είμαι ο περιζήτητος γαμπρός για κάποιους» είπε ο επικεφαλής της Ελληνικής Λύσης.

Και συνέχισε: Πάμε λοιπόν στην ουσία αυτής της ιστορίας. Τα περί συνεργασιών είναι σενάρια και προθέσεις τρίτων, που δεν αγγίζουν εμάς προσωπικά ως Ελληνική Λύση, και χωρίς να ερωτηθούμε σχετικά. Πήγε ο κύριος Καμμένος και πέταξε την ιστορία στον αέρα. Καμμένε έχω μιλήσει ποτέ μαζί σου και δεν το ξέρω;

Εγώ μιλώ με τον Κρανιδιώτη μόνο, σε αυτή τη φάση και προσπαθούμε να βρούμε γέφυρες επικοινωνίας. Αυτό προσπαθούμε να βρούμε.

Δείτε το βίντεο εδώ

altsantiri.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: