26.11.18

Ομιλο ΜΜΕ φτιάχνει ο Μένανδρος!...

Ομιλο ΜΜΕ φτιάχνει και ο Μένιος Φουρθιώτης! Σύμφωνα με πληροφορίες της «Realnews» ο τηλεπαρουσιαστής στοχεύει στη...
δημιουργία ενός μίντια γκρουπ, στο οποίο θα εντάσσονται, πέρα από τον ραδιοφωνικό σταθμό «Παρέα FM», μία ιστοσελίδα καθώς και μία εφημερίδα στο ύφος της «Espresso».

***

Ο τίτλος της εκπομπής «Αποκαλυπτικά» είναι κατοχυρωμένος από τον Φουρθιώτη και δεν αποκλείεται να τον δούμε να επιστρέφει σε έντυπη μορφή. Το πρόβλημα, ως συνήθως, είναι που θα βρεθούν τα χρήματα για όλα αυτά.

***

Βέβαια ο Φουρθιώτης είχε προαναγγείλει από το καλοκαίρι ότι θα βγάλει κυριακάτικη εφημερίδα με life style αποκαλύψεις λέγοντας τότε στις παρέες του οτι θα σαρώσει τα... ανταγωνιστικά έντυπα.

***

Ο ίδιος ο τηλεπαρουσιαστής είχε γράψει στις αρχές Ιουλίου στο Facebook: η «νέα Κυριακάτικη εφημερίδα ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ NEWS έρχεται τον Ιούλιο σε όλα τα περίπτερα της χώρας με πλούσιο καλλιτεχνικό, κοινωνικό, αστυνομικό και πολιτικό ρεπορτάζ…».

***

Η νέα εφημερίδα δεν ήλθε ποτέ και από τότε μεσολάβησαν πολλά -κυρίως δικαστικές διαμάχες- με επακόλουθο τον εξοβελισμό του Mένανδρου από το Open του Σαββίδη.

***

Είναι επόμενο η είδηση για δημιουργία μιντιακού ομίλου από τον τηλεπαρουσιαστή να προκαλεί θυμηδία. Εδώ όμως έγιναν μιντιάρχες -και μάλιστα υπολογίσιμοι- άλλοι κι άλλοι, ο Φουρθιώτης δεν θα γίνει;...

zoornalistas.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: