28.11.18

Αυτοαποθεώνεται η ΕΣΗΕΑ...

Επιτυχημένη είδε η ΕΣΗΕΑ τη χθεσινή απεργία της όπως φαίνεται από την ανακοίνωσή της όπου χαιρετίζεται η μαζική συμμετοχή των δημοσιογράφων.

Η...
ΕΣΗΕΑ στην ανακοίνωσή της σημειώνει ότι η χθεσινή απεργία υποστηρίζει τα δίκαια αιτήματα του κλάδου των ΜΜΕ, για αποκατάσταση των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας, για αξιοπρεπείς μισθούς και συντάξεις, για στήριξη του ΕΔΟΕΑΠ, για επιστροφή των μειώσεων στις συντάξεις, για μέτρα αντιμετώπισης της ανεργίας και για στήριξη του έντυπου Τύπου.

Επίσης, το διοικητικό συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ αποστέλλει στο Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο της Ενώσεως, τον κατάλογο με τα sites που κατά τη χθεσινή απεργία εργάστηκαν, ώστε να διερευνηθεί το θέμα της απεργοσπασίας των μελών της Ενώσεως με το αίτημα της διαγραφής για παράβαση του άρθρου 7 παρ. 1 περ. ΙΖ του Καταστατικού, που ορίζει σαφώς την υποχρέωση των μελών να πειθαρχούν απόλυτα στις αποφάσεις του ΔΣ και της γενικής συνέλευσης για απεργία.

Να σημειώσουμε εδώ ότι η ίδια η ΕΣΗΕΑ, έδωσε άδεια να μεταδοθεί με περιγραφή το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Άγιαξ τιμώντας την απεργία που κήρυξε και την οποία χαρακτηρίζει επιτυχημένη...

Δεν υπάρχουν σχόλια: