10.11.18

Στον τελικό του Next Gen ο Τσιτσιπάς!...

Ακόμη ένας τελικός τη φετινή χρονιά για τον Στέφανο Τσιτσιπά, ο οποίος ξεπέρασε το εμπόδιο του Αντρέι Ρούμπλιεφ και θα διεκδικήσει το τρόπαιο του NextGen ATP Finals του Μιλάνου!

Συνεχίζει την...
ονειρική πορεία του στο 2018 ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας, που μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι στον ημιτελικό του Next Gen στο Μιλάνο, επικράτησε του Αντρέι Ρούμπλιεφ με 4-3 (3), 3-4 (5), 4-0, 2-4, 4-3 (2) και θα αντιμετωπίσει στον τελικό (Σάββατο 10/11, 22:00) τον Άλεξ Ντε Μινόρ. 

Πιο ψύχραιμος από τον Ρώσο αντίπαλό του ο Στέφανος στα κρίσιμα σημεία του αγώνα, έστω κι αν χρειάστηκε 2 ώρες και 8 λεπτά για να φτάσει στη νίκη. Αξίζει ωστόσο να σημειωθεί ότι αν πάρει τον τίτλο ο Τσιτσιπάς, επειδή βγήκε αήττητος από τον όμιλό του, θα πάρει 407.000 δολάρια. 

Στο τάι μπρέικ κρίθηκαν και τα δύο πρώτα σετ, με τον Στέφανο να κερδίζει το πρώτο και τον Ρούμπλιεφ το δεύτερο. Ο Τσιτσιπάς πήρε στη συνέχεια εύκολα το τρίτο σετ με 4-0, αλλά ο Ρώσος ισοφάρισε εκ νέου με 4-2. Στο πέμπτο σετ ο Τσιτσιπάς ξεκίνησε δυνατά και προηγήθηκε με 2-0, όμως ο Ρούμπλιεφ δεν τα παράτησε και ισοφάρισε σε 2-2. Στο τάι μπρέικ ο Έλληνας τενίστας φάνηκε πιο αποφασιστικός και ήταν αυτός που πανηγύρισε στο τέλος...

sdna.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: