3.11.18

Η ΕΡΤ έβαλε κάτω τη Nova (πάλι)...


Η ΕΡΤ διανύει το καλύτερο ποδοσφαιρικό Σαββατοκύριακό της από τις αρχές της περιόδου και η Nova το χειρότερο. Αν...
(θεωρητικά το λέμε) το συνδρομητικό κανάλι έχει μετανιώσει για την επιλεκτική πολιτική του απέναντι στις ΠΑΕ της Σούπερ Λίγκας, δηλαδή για το σε ποιες πρόσφερε συμβόλαιο και σε ποιες όχι, ασφαλώς τούτο το διήμερο θα πρέπει να την οδηγήσει στον μεγαλύτερο προβληματισμό. Και αν (επίσης θεωρητικό αυτό) εκείνοι που έκαναν επιθέσεις στη δημόσια
τηλεόραση επειδή «ξοδεύτηκε» για να στεγάσει επτά ΠΑΕ εξοβελισμένες από τη Nova, τούτο το Σαββατοκύριακο είναι το καλύτερο για να ζητήσουν συγγνώμη.

Με δυο λόγια: το διήμερο η ΕΡΤ πρόβαλε και θα προβάλει τα παιχνίδια των πέντε λαοφιλέστερων ομάδων της Ελλάδας, και μιας που πραγματοποιεί καταπληκτική πορεία και βρίσκεται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας (Περιστέρι). Έτσι, μετέδωσε και θα μεταδώσει κατά σειρά τα παιχνίδια Ατρόμητος-ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός- ΑΕΚ και Άρης-Ολυμπιακός. Στο συνδρομητικό κανάλι έμειναν τα «υπόλοιπα». Και μαζί έμεινε η αστοχία της κριτικής για την «σπατάλη» της ΕΡΤ, η οποία από όσα είδαμε, είχε γεμάτο τον διαφημιστικό της χρόνο στα δύο πρώτα από τα τρία παιχνίδια. .

 harddog-sport.blogspot.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια: