13.11.18

Αγωγή κατά της Novartis από τον Άδωνη...

Αγωγή σε... απευθείας μετάδοση για τον Άδωνη Γεωργιάδη με τον αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας να ανακοινώσει ότι κινείται δικαστικά κατά της εταιρείας Novartis.

Ο...
κ. Γεωργιάδης, μιλώντας ως καλεσμένος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ, ανακοίνωσε ότι καταθέτει αγωγή κατά της εταιρείας Novartis, την οποία κατηγορεί ότι «σιωπά εδώ και έναν χρόνο» και ότι «τα έχει βρει με τον ΣΥΡΙΖΑ και με διασύρει».

Σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο της Ν.Δ. η Novartis είχε ζημία επί των ημερών του, ενώ επί υπουργίας Ξανθού - Πολάκη έχει κέρδη.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης σημείωσε ότι εάν η εταιρεία έχει κάνει εσωτερικό έλεγχο και εάν έχει διαπιστώσει ότι της λείπουν χρήματα θα πρέπει να το πει δημοσίως.

«Θα την φέρω στο δικαστήριο και εάν έχει τα οποιαδήποτε στοιχεία να τα δώσει, αλλιώς να πληρώσει την αποζημίωση δύο εκατομμυρίων ευρώ που ζητάω. Η αποζημίωση θα δοθεί, φυσικά, για φιλανθρωπικούς σκοπούς» είπε ο κ. Γεωργιάδης και υποστήριξε δεν έχει εντοπιστεί τίποτε ούτε για τον ίδιο ούτε για συνεργάτη του.

Επιτέθηκε, ακόμη, στην εφημερίδα Documento την οποία κατηγόρησε ότι εκβιάζει μάρτυρα στην υπόθεση και κατέληξε ότι «οι συκοφάντες πρέπει να πληρώνουν».

efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: