16.12.18

Καθάρισε και τη Λαμία και ανέβηκε 2ος!..

Είναι δύσκολο να προσγειωθείς από την Σκάλα του Μιλάνου, στην… Σκάλα του Ωρωπού. Ειδικά όταν μιλάμε για διάστημα τριών ημερών από την πιο σημαντική νίκη του φετινού Ολυμπιακού και...
την πρόκριση επί της Μίλαν, που πήρε το μυαλό οπαδών και παικτών του.

Για κανένα μισάωρο, οι παίκτες του Ολυμπιακού βάδιζαν στο γήπεδο λες και ήταν ακόμα μεθυσμένοι από το νέκταρ της πρόκρισης στους «32» του Europa League. Η Λαμία με 11 παίκτες πίσω από την μπάλα αμυνόταν με σθένος και το πράγμα έμοιαζε λιγάκι περίπλοκο, ειδικά με τον πρότερο φετινό βίο των «ερυθρόλευκων» που αδυνατούν να καθαρίσουν εύκολα κάτι τέτοια παιχνίδια.

Όπως συμβαίνει σε κάτι τέτοιες περιπτώσεις ήταν μέχρι να μπει το πρώτο. Ο Γκερέρο που τόσα έχει ακούσει για την φετινή του ανομβρία, άνοιξε το σκορ λίγο μετά το ημίωρο σε μία υποδειγματική ανάπτυξη επιθετικού τρανζίσιον κι από εκεί και μετά όλα έγιναν πιο εύκολα.

Έγιναν ακόμα πιο εύκολα, όταν ο Διαμαντόπουλος μετέτρεψε πέναλτι για την Λαμία, σε «θεάτρο» και κίτρινη κάρτα στον Μπερόλιο και έγινε… παιχνιδάκι στην επανάληψη.

Ένας άλλος κατηγορούμενος για… εσχάτη αστοχία (Φετφατζίδης) έσπασε το ρόδι για φέτος με το ξεκίνημα της επανάληψης, ο Ομάρ έκανε πριν καν ιδρώσουν οι παίκτες στην επανάληψη το 3-0 και το παιχνίδι απέκτησε εντελώς διαδικαστική σημασία...

Δεν υπάρχουν σχόλια: