14.12.18

Δίνει €200.000 και αποφυλακίζεται ο Ριχάρδος...

Ελεύθερος θα αφεθεί σήμερα ο ενεχυροδανειστής Ριχάρδος, ωστόσο, για να γίνει αυτό θα πρέπει να καταβάλλει το ποσό των 200.000 ευρώ.

Το...
ποσό αυτό του έχει επιβληθεί ως χρηματική εγγυοδοσία την ώρα που, κατά πληροφορίες, οι λογαριασμοί του είναι δεσμευμένοι.

Μαζί με τον Ριχάρδο ελεύθεροι θα αφεθούν και άλλοι 7 κρατούμενοι για την υπόθεση του χρυσού, ενώ εκτός από την εγγυοδοσία, στον Ριχάρδο όπως και στον Τούρκο φερόμενο ως υπαρχηγό της οργάνωσης, επιβλήθηκαν και περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής τους τις πρώτες 5 ημέρες κάθε μήνα.
Για τους υπόλοιπους έξι κατηγορούμενους ορίστηκαν περιοριστικοί όροι, χωρίς εγγύηση.

Υπενθυμίζεται ότι το θέμα έφτασε στο δικαστικό συμβούλιο μετά την διάταξη της ανακρίτριας και την πρόταση της εισαγγελέως. Σύμφωνα με την ανακρίτρια, δεν συνέτρεχαν πλέον οι προϋποθέσεις της προσωρινής κράτησης των κατηγορουμένων, μετά την  τοποθέτηση της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, σύμφωνα με την οποία δεν προβλέπεται η καταβολή δασμών για εξαγωγές χρυσού στην Τουρκία, κατά την κείμενη νομοθεσία...

nooz.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: