2.12.18

Μυστική συνάντηση Τσίπρα - Σαββίδη, στου Μαξίμου...


Στις 16:00 το απόγευμα του Σαββάτου ο επιχειρηματίας Ιβάν Σαββίδης με όλες τις απαιτούμενες προφυλάξεις, προκειμένου να μην γίνει αντιληπτός, διέβη το κατώφλι του Μεγάρου Μαξίμου, από την γνωστή πίσω πόρτα, προκειμένου να συναντηθεί με τον πρωθυπουργό.

Πλούσια η...
ατζέντα, δεδομένου ότι στις 7 Δεκεμβρίου ο Αλέξης Τσίπρας μεταβαίνει στην Μόσχα για την πρώτη επίσημη επίσκεψη στην μετά Κοτζιά εποχή, προκειμένου να αποκαταστήσει στο βαθμό του δυνατού τις σχέσεις Ελλάδας Ρωσίας, οι οποίες τον τελευταίο χρόνο έχουν επιδεινωθεί .

Υπάρχουν και άλλα θέματα  τα οποία απασχολούν τον Ιβάν Σαββίδη, όπως η κατάσταση στα ΜΜΕ και οι δύο επόμενες τηλεοπτικές άδειες, η οιονεί προεκλογική περίοδος, θέματα της Εκκλησίας με τα οποία ασχολείται και μάλιστα δραστήρια ο ελληνορώσος επιχειρηματίας, α! βεβαίως και το «μακεδονικό».

Διπλωματικοί κύκλοι στην Αθήνα, σπεύδουν πάντως να επισημάνουν πως οι φημολογούμενες καλές επαφές του Ιβάν Σαββίδη με το Κρεμλίνο δεν απηχούν την πραγματική εικόνα, όπως ορισμένοι επιμένουν να επαναλαμβάνουν.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, δεδομένου ότι τις τελευταίες δύο εβδομάδες διάφοροι γνωστοί και σημαντικοί επιχειρηματίες έχουν διαβεί το κατώφλι του Μαξίμου και έχουν συναντηθεί με τον πρωθυπουργό, ένας από τους βασικούς λόγους που η σημερινή συνάντηση μπορεί να θεωρηθεί σημαντική είναι οι επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές. Ο ελληνορώσος επιχειρηματίας είναι ένας άνθρωπος με επιρροή στην Θεσσαλονίκη είναι λοιπόν προφανές πως η υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ στην πόλη αυτή κ. Νοτοπούλου έχει προφανώς ανάγκη της επιρροής αυτής.

zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: