10.12.18

«Η καλύτερη επιλογή»...

Την στήριξή του στο πρόσωπο του Φρανς Τίμερμανς για την προεδρία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, προκειμένου να ηγηθεί της εκστρατείας των...
Σοσιαλδημοκρατών ενόψει ευρωεκλογών, εκδήλωσε δημόσια ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Θανάσης Θεοχαρόπουλος. 

«Πρόκειται για την καλύτερη επιλογή για μία πειστική προοδευτική απάντηση απέναντι στην άνοδο του λαϊκισμού, δεξιού και αριστερού, του συντηρητισμού και της ακροδεξιάς, με στόχο να ηττηθεί ο εθνικολαϊκισμός και αντιευρωπαϊσμός», είπε.

Δεν είναι τυχαίο, εξάλλου, ότι για πρώτη φορά στην αντιπροσωπεία του Κινήματος Αλλαγής με επικεφαλής την Φώφη Γεννηματά, που επισκέφθηκε τη Λισαβόνα, βρέθηκε ο Δημήτρης Χατζησωκράτης, μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΔΗΜΑΡ και γνωστός για τα ευρωπαϊκά του αισθήματα. 

Ο ίδιος, μάλιστα, μετά το πέρας των εργασιών του συνεδρίου του PES δήλωσε ότι το μεγάλο στοίχημα της οικογένειας των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών είναι η Εμπιστοσύνη. Να ξανακερδίσουν δηλαδή οι Ευρωπαίοι Σοσιαλιστές και Δημοκράτες την εμπιστοσύνη των πολιτών, το όραμα, τις προτάσεις αλλά και τους αγώνες των Σοσιαλδημοκρατών. Όσο για το σύνθημά τους ενόψει ευρωεκλογών είναι «Δίκαιη, Ελεύθερη, Βιώσιμη, η Προοδευτική Ευρώπη που θέλουμε»…

matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: