2.12.18

Εξαρθρώθηκε ομάδα διακίνησης ναρκωτικών στην Αττική...














Στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών οδηγήθηκαν τρία άτομα, μέλη κυκλώματος που διακινούσε ναρκωτικά στην...
ευρύτερη περιοχή της Αττικής. Την εγκληματική ομάδα εξάρθρωσε η Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, η οποία κατέσχεσε περίπου 25 κιλά ναρκωτικών ουσιών και ακόμη τρία κιλά νοθευτικής ουσίας.

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι αρχές συνέλαβαν στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα τρεις αλλοδαπούς, μέλη του κυκλώματος, ενώ κατασχέθηκαν 2.550 γραμμάρια ηρωίνης, 510 γραμμάρια κοκαΐνης, 24 κιλά και 132 γραμμάρια κάνναβης, καθώς και 3.255 γραμμάρια νοθευτικής ουσίας.

Επίσης, κατασχέθηκαν 10 φαρμακευτικά δισκία, 10.400 ευρώ, 3 ζυγαριές ακριβείας, 8 κινητά τηλέφωνα, αλλά και δύο αυτοκίνητα.

Συνεργοί και μέλη της σπείρας είναι δύο ακόμη άτομα, ένα εκ των οποίων συνελήφθη στις 22-11-2018 και είναι προσωρινά κρατούμενος.

Η αστυνομία οδηγήθηκε στην εξάρθρωση της ομάδας, έπειτα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, διασταύρωση στοιχείων και δημιουργία «προφίλ» των εμπλεκομένων.

Εκτός από τις συλλήψεις και τον εντοπισμό των χώρων αποθήκευσης ναρκωτικών, διακριβώθηκε ο τρόπος δράσης, η δομή καθώς και οι ρόλοι των μελών του εγκληματικού κυκλώματος (αποθήκευση, νόθευση, εμπορία-διακίνηση).

efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: