18.12.18

Ούτε η σιωπηρή διαμαρτυρία κράτησε αμίλητο τον Πατούλη...

Όλα τα βλέμματα συγκέντρωσε πάνω του -για όλους τους λάθος λόγους- ο Γιώργος Πατούλης στη σιωπηλή συγκέντρωση διαμαρτυρίας που πραγματοποιήθηκε τη...
Δευτέρα στο Σύνταγμα στη μνήμη της δολοφονηθείσας Ελένης Τοπαλούδη.

Ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ κατάφερε να προκαλέσει την οργή των παρευσκόμενων γυναικών, καθώς όπως μεταδίδει το «Έθνος», φτάνοντας στη συγκέντρωση ξεκίνησε τις χαιρετούρες, µη σεβόµενος -κατά τις παρευρισκόµενες στην εκδήλωση- το σιωπηρό ύφος της διαµαρτυρίας.

Στη συγκέντρωση έδωσαν το «παρών» αρκετές βουλευτίνες του ΣΥΡΙΖΑ, όπως η Αννέτα Καββαδία, η Θεοδώρα Τζάκρη και η Χαρά Καφαντάρη, οι οποίες επέλεξαν να αποχωρήσουν διαμαρτυρόμενες για τη συμπεριφορά του κ. Πατούλη.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η ενόχλησή τους έγινε ακόµα µμεγαλύτερη διότι κατηγορούν τον κ. Πατούλη ως υπεύθυνο για το γεγονός ότι δεν λειτουργεί πλέον στην Κεντρική Ενωση Δήµων Ελλάδας, όπου και είναι Πρόεδρος, Γραφείο Ισότητας.

Υπάρχουν πρόσωπα ελάχιστα, που συγκινούνται και υπάρχουν πάρα πολλά που παριστάνουν ότι συγκινούνται.

Μα αν δεν είναι μια σιωπηρή συγκέντρωση κατά της γυναικοκτονίας και της πατριαρχικής βίας το κατάλληλο μέρος για «catch up» και πολιτικής κουβεντούλας , τότε ποιο είναι;

altsantiri.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: