18.12.18

Πρεμιέρα για τη Νοτοπούλου...



...στη Βουλή...

Εκατόν δώδεκα ημέρες. Τόσες είχαν περάσει χωρίς στη Βουλή να ακουστεί η φωνή της Κατερίνας Νοτοπούλου, της υφυπουργού Μακεδονίας-Θράκης που ανέλαβε καθήκοντα τον περασμένο Αύγουστο αλλά...
περίμενε ως τις 18 Δεκεμβρίου για να κάνει την πρεμιέρα της στην Ολομέλεια, στη συζήτηση για τον Προϋπολογισμό.   

Και τι είπε η κυρία Νοτοπούλου μετά από τόσους μήνες αναμονή; Υπερασπίστηκε του έργου της ως διευθύντριας του γραφείου Πρωθυπουργού Θεσσαλονίκης, από το οποίο πήρε προαγωγή στο υφ. Μακ-Θρακ. Στο εν Θεσσαλονίκη γραφείο του Πρωθυπουργού η κυρία Νοτοπούλου ούτε λίγο ούτε πολύ πίστωσε όλα τα μεγάλα έργα υποδομής της Βορείου Ελλάδας!   

«Το έργο του Μετρό στη Θεσσαλονίκη τελειώνει μέσα στο 2019, ολοκληρώνεται σε όλη τη Βόρεια Ελλάδα η ηλεκτροδότηση, αναπτύσσονται τα εμπορευματικά κέντρα στα λιμάνια. Προχωράμε σε νέα εξυγίανση όλων των έργων, δημιουργούμε τις κοινωνικές δομές, γιατί για εμάς προέχει η ανθρώπινη αξία, δημιουργούμε παντού μητροπολιτικά πάρκα, αναβαθμίζουμε τις απαξιωμένες περιοχές. Το 2019 η Θεσσαλονίκη θα είναι μια άλλη πόλη», ανέφερε για να προσθέσει: 

«Να τι έκανε το Γραφείο πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη. Αυτά, και άλλα τόσα που θα κάνει».   Τέλος πάντων, ανούσια πράγματα, αλλά ως πρεμιέρα της νεαρής υφυπουργού στη Βουλή αξίζει η αναφορά, στο πλαίσιο της ιστορικής καταγραφής.

Από την στήλη "βαβέλ" (protagon.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια: