8.12.18

Αποκάλυψη-σοκ από τον πρόεδρο της Ρίβερ...












"Έχω δεχτεί απειλές για τη ζωή μου από οπαδούς της Μπόκα"...

Συνέντευξη στην ισπανική εφημερίδα «Marca» παραχώρησε ο πρόεδρος της Ρίβερ Πλέιτ, Ροδόλφο Ντ΄Ονόφριο, με αφορμή τον αυριανό (9/12, 21:30) τελικό του Copa Libertadores που...
θα διεξαχθεί στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» ανάμεσα στην ομάδα του και τη Μπόκα Τζούνιορς.

Το αφεντικό της Ρίβερ υποστήριξε πως έχει δεχτεί απειλές τόσο ο ίδιος όσο και η οικογένειά του για τη ζωή τους από οπαδούς της αντίπαλης ομάδας.

«Έχω περάσει δύσκολες στιγμές. Όταν δηλώνω ότι θέλω να ξεμπλέξω την ομάδα από οπαδούς που προκαλούν επεισόδια, ενεργούν ενάντιά μου. Έχω δεχτεί απειλές θανάτου εγώ και τα μέλη της οικογένειάς μου. Μπορώ να σας δείξω το τηλέφωνό μου.

Συνήθως δεν δίνω σημασία, αλλά τις τελευταίες μέρες έχω δεχτεί απειλές 200-300 απειλές από οπαδούς της Μπόκα. Μερικούς τους αναγνώρισα μέσω του WhatsΑpp και θα τους πάω στα δικαστήρια», ανέφερε στην αρχική του τοποθέτηση ο Ντ΄Ονόφριο.

Συνεχίζοντας, ο 69χρονος παράγοντας πρόσθεσε μεταξύ άλλων τα εξής: «Είναι μεγάλη ντροπή που το πιο σημαντικό παιχνίδι της Αργεντινής θα διεξαχθεί σε άλλη χώρα. Θεωρώ ότι είναι υπεύθυνη η ομοσπονδία. Δεν χρειάζεται στρατός για να γίνει ένα ματς, εξυπνάδα χρειάζεται».

Ολοκληρώνοντας την τοποθέτηση του, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο αν ο αγώνας θα ξεπλύνει την αρνητική εικόνα της Αργεντινής: «Η Αργεντινή έχει μεγάλες ανάγκες. Πολλά παιδιά δεν πηγαίνουν στο σχολείο, το ποσοστό της φτώχειας ξεπερνά το 30%. Είναι ένα παιχνίδι - σύμβολο, αλλά όχι η απτή πραγματικότητα».

enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: