14.12.18

«Δεν έχουν ληφθεί οριστικές αποφάσεις για τον Κουίκ»...

Στη μη λήψη οριστικών αποφάσεων για την παραμονή ή όχι του Τέρενς Κουίκ στους Ανεξάρτητες Έλληνες αναφέρθηκε ο...
εκπρόσωπος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Θεόδωρος Τοσουνίδης, μιλώντας σε πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.

Ο κ. Τοσουνίδης είπε ότι δεν έχουν επιβληθεί πειθαρχικά μέτρα και ακόμα θα πρέπει να περιμένουμε, επισημαίνοντας για ακόμα μια φορά ότι ο κ. Κουίκ έθεσε εαυτόν εκτός ΑΝΕΛ, κάτι που οφείλεται στην αποκλίνουσα πορεία που έχει τον τελευταίο καιρό από τις θέσεις του κόμματος.


Ερωτηθείς αν το θέμα των πειθαρχικών μέτρων ισχύει και σε άλλες περιπτώσεις, όπως αυτή του κ. Παπαχριστόπουλου, δεν έδωσε ξεκάθαρη απάντηση, τονίζοντας πως πρόκειται για διαφορετικές περιπτώσεις.

Στο ερώτημα αν η αρχική χθεσινή δήλωση του Προέδρου των ΑΝΕΛ Πάνου Καμμένου, ότι θα παραιτηθεί όταν η Συμφωνία των Πρεσπών περάσει από τη Βουλή της ΠΓΔΜ έγινε εκ παραδρομής και ισχύει η διόρθωση ότι η παραίτηση θα γίνει όταν η Συμφωνία φτάσει στην Αθήνα, ο κ. Τοσουνίδης είπε ότι «παίζουμε με τις λέξεις» για να συμπληρώσει ότι «άλλες πολιτικές δυνάμεις κρύβονται».

Τέλος υποστήριξε ότι όσο και να προσπαθούν να ερμηνεύσουν την στάση των ΑΝΕΛ, αυτή είναι ξεκάθαρη. «Αποχωρούμε από τις κυβερνητικές θέσεις και την κυβερνητική πλειοψηφία, όταν η Συμφωνία των Πρεσπών, έρθει προς ψήφιση» είπε...

newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: