17.12.18

«Άρη κοιμήσου, εμείς σας ενημερώσαμε»...

Κόντρα Τριανταφυλλόπουλου - Πορτοσάλτε στο Twitter...

Έντονη αντιπαράθεση μεταξύ του Άρη Πορτοσάλτε και του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου σημειώθηκε στο Twitter, κάτω από ανάρτηση του δημοσιογράφου του ΣΚΑΪ για την...
βομβιστική επίθεση στο κανάλι.   

Στις 5:06 τα ξημερώματα, ο δημοσιογράφος του σταθμού έγραψε στον επίσημο λογαριασμό ότι το κανάλι δέχθηκε επίθεση: «ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟ κτύπημα μεγάλης ισχύος στον ΣΚΑΙ! ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟ κτύπημα στο κτήριο του Ν.Φαλήρου που στεγάζει τον ΣΚΑΙ κ την «Κ». ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟ κτύπημα σε Μέσα Ενημέρωσης της Ευρωπαϊκής Ελλάδας. ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟ κτύπημα σε Μέσα Ενημέρωσης που ασκούν κριτική στην κυβέρνηση! Συμπτωματικά...»   



Μία ώρα αργότερα, ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, του οποίου η σελίδα zougla.gr είχε δεχθεί το προειδοποιητικό τηλεφώνημα στις 1:50 π.μ σχολίασε κάτω από την ανάρτηση του κ. Πορτοσάλτε: «Άρη κοιμήσου ήσυχος εμείς σας ενημερώσαμε έγκαιρα. Ούτε καμερα δεν είχατε φωστήρες. Η εικόνα είναι δίκη μας γιατί είμασταν εκεί. Γκάφα ολκής για ενημερωτικό σταθμό σωστά; Η σύνδεση της βόμβας με την κριτική που ασκείτε στην κυβέρνηση λαϊκισμός της κακιάς ώρας».    
Αμέσως, ο Άρης Πορτοσάλτε απάντησε: «Μάκη, επαναλαμβάνω, είσαι για λύπηση, βαριά τα συμπλέγματα! Αυτό μόνο».   

Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος επανήλθε γράφοντας: «Τραγικός έτοιμος για την Επίδαυρο. Ασχολήσου με το ρεπορτάζ τώρα και άσε τις πολιτικές αναλύσεις γιατί έχει νεύρα ο Γιάννης (σ.σ Αλαφούζος) και μπορεί να την πληρώσεις εσύ». 

«Πόσο, εμφανώς, μας δείχνεις ότι θα ήθελες να είσαι στον ΣΚΑΙ! Αλλά δεν είσαι», ανταπάντησε ο Άρης Πορτοσάλτε για να λάβει την απόκριση Τριανταφυλλόπουλου: «Σαν τρελός για να σε τρέχω όπως σου πρέπει».   

Ο κ. Τριανταφυλλόπουλος συνόδευσε το τελευταίο του σχόλιο με ένα emoticon λουλουδιού...

lifo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: