17.12.18

Τα εμπάργκο σε δημοσιογράφους και ΜΜΕ...



...δεν έπρεπε να υπάρχουν έτσι κι αλλιώς.

Τρομοκρατικές ενέργειες δεν μπορεί να μετατρέπονται σε πεδίο αντιπαράθεσης...

Η άρση τους έστω και τώρα προφανώς είναι μια απάντηση σε όλους αυτούς που... επιδιώκουν να παρασύρουν σε αδιέξοδα μονοπάτια βίας. Και σαφέστατα και σε αυτές τις περιπτώσεις δεν μπορεί να υπάρχουν "αλλά" και "όμως".

Η καταδίκη τέτοιων ενεργειών θα έπρεπε να είναι αυτονόητη. Χωρίς… παρενθέσεις. Και σε καμία περίπτωση τρομοκρατικές ενέργειες δεν μπορεί να μετατρέπονται σε πεδίο... αντιπαράθεσης. Κάποια στιγμή πρέπει επιτέλους να το εμπεδώσουμε όλοι.

Ναι, ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ πρέπει άμεσα να σταματήσουν τα (επιεικώς απαράδεκτα) εμπάργκο σε ΣΚΑΪ και ΕΡΤ αντίστοιχα. Αν και κανονικά δεν έπρεπε να τα έχουν πράξει. Όποιοι πάντως επιχειρούν και πάλι να αποκομίσουν... οφέλη από τη βόμβα στον ΣΚΑΪ, απ' όποια πλευρά κι αν προέρχονται, πρέπει να συνειδητοποιήσουν επιτέλους ότι η τακτική αυτή είναι σα να... «βάζουμε τα χεράκια μας για να βγάλουμε τα ματάκια μας».

Τρομοκρατικές ενέργειες δεν μπορεί να γίνονται από κανέναν και για κανέναν λόγο αντικείμενο εκμετάλλευσης. Σε διαφορετική περίπτωση κάποιοι εξακολουθούν να ρίχνουν νερό στο μύλο όσων απεργάζονται σενάρια βίας και τρόμου...

Υ.Γ.: Κι επειδή ακόμα... αναζητούμε τα αυτονόητα, είμαστε πάντα στο πλευρό των συναδέλφων μας στον ΣΚΑΪ...

Σωτήρης Μανιάτης

e-tetradio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: