19.12.18

Η εντολή Μητσοτάκη στον Ζούλα...

...και το μήνυμα στους δημοσιογράφους για τον Βούτση...

Οταν ολοκλήρωσε την ομιλία του ο Κυριάκος Μητσοτάκης για τον προϋπολογισμό και κατέβηκε από το βήμα (έχοντας προηγηθεί το φραστικό επεισόδιο με τον πρόεδρο της Βουλής)… έδωσε εντολή στον...
διευθυντή του γραφείου Τύπου Κωνσταντίνο Ζούλα να πάει στους δημοσιογράφους για να τους πει ότι ο Βούτσης ασκεί πλημμελώς και μεροληπτικά τα καθήκοντα του, ενώ συστηματικά λειτουργεί εις βάρος της ΝΔ και των βουλευτών της… Με λίγα λόγια οτι δεν συμπεριφέρεται ως πρόεδρος της Βουλής, αλλα ως κομματικός πρόεδρος!

Μάλιστα στη φαρέτρα του ο Ζούλας κουβαλούσε και δυο παραδείγματα για να μεταφέρει στους δημοσιογράφους που αποδεικνύουν κατά τον πρόεδρο της ΝΔ την κωλυσιεργία και άρα τη μεροπληπτική στάση του προέδρου της Βουλής… Συγκεκριμένα αναφέρθηκε στις περιπτώσεις που η αξιωματική αντιπολίτευση ζήτησε δυο προ ημερησίας διατάξεως συζητήσεις, τη μια φορά για το μεταναστευτικό και τη δεύτερη με την ψήφο των Ελλήνων του εξωτερικού.

Επιπλέον στα επιχειρήματα Ζούλα στην αποστολή που του ανέθεσε ο πρόεδρος της ΝΔ… ήταν και οτι οι συστάσεις Βούτση στην ολομέλεια που απευθύνονται στους βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης γινονται ονομαστικά (για να ακούγεται και να γράφεται το όνομα του βουλευτή που εγκαλεί), ενώ δεν συμβαίνει το ίδιο όταν οι συστάσεις απευθύνονται σε κυβερνητικούς βουλευτές!

Προς επίρρωση αυτού οι προσεκτικοί τηλεθεατές της χθεσινής συζήτησης θα πρόσεξαν οτι ο Νίκος Βούτσης οταν η Κατερίνα Μάρκου άρχισε να φωνάζει την ώρα που μιλούσε ο πρωθυπουργός της έκανε συστάσεις χωρίς να κάνει αναφορά στο όνομα της λέγοντας χαρακτηριστικά κοιτώντας τον Μητσοτάκη «Και δεν αναφέρω ονόματα»!

Δεν υπάρχουν σχόλια: