1.12.18

Ο Μάρκος Σεφερλής και η Έλενα Ακρίτα...


... θα συμπρωταγωνιστήσουν στο θέατρο...
Σάλο έχει προκαλέσει η είδηση πως ο Μάρκος Σεφερλής και η Έλενα Ακρίτα θα συμπρωταγωνιστήσουν στο «Ζητείται Ψεύτης» του Δημήτρη Ψαθά, που θα ανέβει στο Παλλάς πριν από...
τα Χριστούγεννα.


Όπως αποκάλυψε η Έλενα Ακρίτα σε αποκλειστική της συνέντευξη στην Ελένη Μενεγάκη, η κόντρα της με τον Μάρκο Σεφερλή ήταν μέρος της διαφήμισης της παράστασης.

«Δεν ξέρετε τι γέλια ρίξαμε με τον Μάρκο, όταν, ένα βράδυ, ο δαιμόνιος Μένιος Φουρθιώτης μας πρότεινε να κάνουμε πως τσακωνόμαστε μεταξύ μας για να δημιουργήσουμε ντόρο για την παράσταση και να ασχολείται μαζί μας η πλέμπα» είπε η Έλενα Ακρίτα στην εμβρόντητη Ελένη Μενεγάκη.

Η Έλενα Ακρίτα διευκρίνισε πως θαυμάζει από παιδούλα τον Μάρκο Σεφερλή, δεν έχει χάσει παράστασή του στο Δελφινάριο και έβαλε μέσο για να παίξει δίπλα του.

Παράλληλα, υπάρχουν ανεπιβεβαίωτες φήμες πως ο Μάρκος Σεφερλής και η Έλενα Ακρίτα δεν είναι ζευγάρι μόνο στη σκηνή αλλά και στη ζωή, αλλά μένουν χώρια για να μην δυσαρεστήσουν το κοινό τους στο Facebook.

Ο Μάρκος Σεφερλής ξεκινάει την επόμενη εβδομάδα την στήλη του στα «Νέα», δίπλα στην στήλη της Έλενας, μετά από πρόταση του Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος θέλει να δώσει στα «Νέα» την αίγλη του παρελθόντος, όταν ανέβαζαν και κατέβαζαν κυβερνήσεις.

Στη μαρκίζα του Παλλάς θα υπάρχει μια μεγάλη φωτογραφία με τον Μάρκο και την Έλενα, οπότε όλοι καταλαβαίνουμε πως έχουμε επιτέλους ξανά ένα μεγάλο και λαμπερό ζευγάρι στο χώρο του ελληνικού θεάματος, όπως η Αλίκη Βουγιουκλάκη και ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ.

Η συνεργασία του Μάρκου με την Έλενα θα συνεχιστεί και το καλοκαίρι, αφού θα ανεβάσουν στην Επίδαυρο την «Χαρτοπαίχτρα» του Ψαθά, με τον Μάρκο Σεφερλή στο ρόλο που έπαιζε η Ρένα Βλαχοπούλου, ενώ η Έλενα Ακρίτα θα παίζει δυο ρόλους στην παράσταση, αφού ήταν αναποφάσιστη στο αν ήθελε να παίξει το ρόλο του Λάμπρου Κωνσταντάρα ή της Σαπφούς Νοταρά, οπότε θα τους παίξει και τους δυο γιατί στην Τέχνη δεν υπάρχουν αδιέξοδα.


Είναι η πρώτη φορά που θα ανέβει έργο του Δημήτρη Ψαθά στην Επίδαυρο, αλλά καιρός ήταν, γιατί, μεταξύ μας, ο Ψαθάς έγραφε καλύτερα από τον Αριστοφάνη, και κρίμα που δεν ζει για να δει τα έργα του να δικαιώνονται και να απογειώνονται από τον Μάρκο και την Έλενα.

Η κριτική για το «Ζητείται Ψεύτης» -που δεν έχει ανέβει ακόμα- έχει γραφτεί ήδη από τον Κώστα Γεωργουσόπουλο, ο οποίος κάνει λόγο για την «παράσταση του αιώνα».

Η παράσταση «Ζητείται Ψεύτης» είναι μια συμπαραγωγή των εταιρειών Ξέπλυμα Θεαμάτων και Αθηναϊκά Πλυντήρια και θα είναι αφιερωμένη στον Ριχάρδο που δοκιμάζεται στη φυλακή αυτές τις μέρες από τους αδίστακτους κομμουνιστές που έχουν καταλάβει την εξουσία.

pitsirikos 

Δεν υπάρχουν σχόλια: