12.12.18

«Θα δώσει εξηγήσεις ο Μητσοτάκης για τα περί συναλλαγής»...

Το ότι ο πρωθυπουργός έγινε χθες έξαλλος όταν άκουσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη να τον κατηγορεί πως «πούλησε τη...
Μακεδονία για να πάρει τις συντάξεις» είναι γνωστό. Άλλωστε, όσοι είδαν έστω και μισό λεπτό από την συνεδρίαση της Βουλής, αντιλήφθηκαν τον θυμό του πρωθυπουργού, που φώναξε «ντροπή» στον Κυριάκο Μητσοτάκη. 

Όμως, επειδή η συναλλαγή θέλει… δύο, στο Μαξίμου καταλαβαίνουν πως όσα ισχυρίστηκε ο πρόεδρος της ΝΔ δεν είναι προσβλητικά μόνο για την ελληνική κυβέρνηση, αλλά και για τους Ευρωπαίους εταίρους της. Για τον λόγο αυτό, λοιπόν, ο Αλέξης Τσίπρας σκοπεύει να ενημερώσει τους εταίρους τι είδους… αντιπολίτευση ασκεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης. 

Τα σχετικά, μάλιστα, προανήγγειλε ήδη από χθες το βράδυ, μιλώντας στην εκπομπή «Επόμενη Μέρα» της ΕΡΤ, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος, τονίζοντας πως ο πρόεδρος της ΝΔ «θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις». «Εμείς σκοπεύουμε αυτό το θέμα -εφόσον ο κ. Μητσοτάκης σκοπεύει να γίνει πρωθυπουργός και να έχει συνεργασία με τους εταίρους-, θα το αναδείξουμε σε ανώτατο επίπεδο και θα κληθεί και στο ΕΛΚ να δώσει εξηγήσεις» υπογράμμισε, για να προσθέσει: «οι κατηγορίες περί προδοσίας δεν θα περνάνε αναπάντητες». 

Μάλιστα, χαρακτήρισε τον κ. Μητσοτάκη «διπρόσωπο πολιτικό ο οποίος μετατοπίζει τη ΝΔ προς την Ακροδεξιά και την μεταμορφώνει σε ΛΑΟΣ» και εκτίμησε ότι «για αυτή τη μεταστροφή θα του ζητήσει λογαριασμό και η κοινωνία και το ΕΛΚ»...

matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: