6.12.18

"Εμπολεμη ζώνη" (ξανά) τα Εξάρχεια...

 Οδοφράγματα και «καταλήψεις» σε ταράτσες.
ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ...

Επεισόδια σε εξέλιξη στους δρόμους γύρω από την πλατεία Εξαρχείων.

Ομάδες νεαρών έχουν στήσει οδοφράγματα με...
κάδους απορριμάτων στις οδούς Στουρνάρη, Τοσίτσα και Σπύρου Τρικούπη, ενώ κινητικότητα επικρατεί σε πολλές ταράτσες κτηρίων της περιοχής.




Τα μέτρα της Αστυνομίας παραμένουν σε ισχύ και ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονται γύρω από το Πολυτεχνείο, προκειμένου να αποτρέψουν προσπάθεια κατάληψης του πανεπιστημιακού ιδρύματος. Εξάλλου, σε επιφυλακή βρίσκονται και οι δύο «Αίαντες» που διαθέτει η ΕΛΑΣ.





Επιπλέον, σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα και πορεία περίπου 1000 αντιεξουσιαστών στο κέντρο της Αθήνας ενώ στις 9 το βράδυ θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση στη συμβολή των οδών Τζαβέλλα και Μεσολογγίου, όπου δολοφονήθηκε ο Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος.

Οι διαδηλωτές φωνάζοντας συνθήματα ενάντια στην αστυνομική βία και καταστολή συγκεντρώθηκαν αρχικά στα Προπύλαια και κατευθύνονται προς τη Βουλή.
Η κυκλοφορία στους δρόμους γύρω από το κέντρο της Αθήνας διεκόπη. Παράλληλα με εντολή της αστυνομίας, οι σταθμοί του μετρό «Πανεπιστήμιο» και «Σύνταγμα» είναι κλειστοί κι οι συρμοί διέρχονται κανονικά χωρίς να πραγματοποιούνται στάσεις.

Μέχρι στιγμής η Ελληνική Αστυνομία έχει προχωρήσει σε 27 προσαγωγές. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: