14.12.18

Ξεκινά το συνέδριο της ΝΔ...

Με βασικό σύνθημα "Ελλάδα μπορούμε", το 12ο Τακτικό Συνέδριο του κόμματος που αρχίζει σήμερα με τις ομιλίες του Κυριάκου Μητσοτάκη και του προέδρου του Συνεδρίου Βαγγέλη Μεϊμαράκη.

Εκτός από το...
ότι το 2019 θα είναι έτος πολλαπλών εκλογικών αναμετρήσεων η Πειραιώς θεωρεί ότι οι εθνικές εκλογές μπορεί να προκηρυχθούν ανά πάσα στιγμή. Ως εκ τούτου το κόμμα θεωρεί ότι θα πρέπει να είναι έτοιμο και ενωμένο. Η ηγεσία της ΝΔ θέλει να πείσει ότι διαθέτει ουσιαστικό και ρεαλιστικό πρόγραμμα.

Το Σάββατο το πρωί θα μιλήσει ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ενώ μεταξύ των καλεσμένων είναι ο υποψήφιος για την Προεδρία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Μάνφρεντ Βέμπερ, ο επίτροπος Μετανάστευσης και Εσωτερικών Υποθέσεων Δημήτρης Αβραμόπουλος και ο εκπρόσωπος Τύπου της Κομισιόν Μαργαρίτης Σχοινάς.

Παράλληλα με τις κεντρικές εργασίες του συνεδρίου θα εξελίσσεται και "το παράλληλο πρόγραμμα" που διοργανώνουν οι Γραμματείες της Νέας Δημοκρατίας, το Ινστιτούτο Κωνσταντίνος Καραμανλής, η ΟΝΝΕΔ και το Μητρώο στελεχών, με τοποθετήσεις για ζητήματα ειδικού ενδιαφέροντος:

Την ανεργία των νέων

Τη συμμετοχή των νέων στα κοινά με σεμινάρια που αφορούν τόσο την επικοινωνία και τα ΜΜΕ όσο και τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης

Το bullying

Το brain drain

Τις ανισότητες που αντιμετωπίζουν μέχρι και σήμερα οι γυναίκες στην αγορά εργασίας...

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: